avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Activitate RomeoB

Activitate RomeoB

Multumesc! Sarbatori fericite!
Din cate am inteles, mama are 50% si cei doi copii, cate 25% fiecare...
Am si eu o intrebare, m-am mutat de cativa ani cu sotia in alt apartament, apartamentul in care am stat revine mamei dupa moartea tatalui meu, mentionez ca am o sora care locuieste in acel apartament cu mama... banuiesc ca am si eu o parte din acel apartament cu 3 camere... legal cum imi pot cere drepturile daca nu mai locuiesc acolo. Se poate asa ceva? Va multumesc!
Răspuns la discuția Demisie in perioada de proba
Va multumesc!
Aceasta notificare este buna pentru a o folosi?

NOTIFICARE
PRIVIND ÎNCETAREA CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA

Subsemnatul ................................................., salariat la ................................................................, in functia de ........................................................., in conformitate cu prevederile art.31 alin.3 din Codul Muncii, va notific incetarea contractului individual de munca ......................../..................... incheiat cu dvs. incepand cu data de ............................

Data ................................. Semnatura ...................................
Va multumesc pentru raspuns!
Buna ziua,
Sunt angajat la o firma de 4 zile si vreau sa renunt deoarece am gasit mai bine in alta parte, aici sunt in perioada de proba. Din cate stiu pot sa fac o notificare in baza Articolului 31, litera 3... in cele doua contracte la alte clauze specifica ca trebuie sa imi dau demisia cu preaviz de 20 zile, in cazul angajatorului la fel... Afecteaza facand notoficarea mai sus spusa? Si in notificare trebuie sa trec ca Contractul individual de munca s-a incheiat si inregistrat sub numarul 39/08.05.2018 si Contractul individual de munca cu timp partial s-a incheiat si inregistrat sub numarul 40/08.05.2018.
In notificare trebuiesc mentionate ambele inregistrari? sau doar prima inregistrare cu numarul 39.