avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie in perioada de proba
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie in perioada de proba

Buna ziua,
Sunt angajat la o firma de 4 zile si vreau sa renunt deoarece am gasit mai bine in alta parte, aici sunt in perioada de proba. Din cate stiu pot sa fac o notificare in baza Articolului 31, litera 3... in cele doua contracte la alte clauze specifica ca trebuie sa imi dau demisia cu preaviz de 20 zile, in cazul angajatorului la fel... Afecteaza facand notoficarea mai sus spusa? Si in notificare trebuie sa trec ca Contractul individual de munca s-a incheiat si inregistrat sub numarul 39/08.05.2018 si Contractul individual de munca cu timp partial s-a incheiat si inregistrat sub numarul 40/08.05.2018.
In notificare trebuiesc mentionate ambele inregistrari? sau doar prima inregistrare cu numarul 39.
Cel mai recent răspuns: RomeoB , utilizator 18:01, 13 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In perioada de proba, CIM poate inceta cf art 31 (3) din Codul muncii, printr-o simpla notificare, din partea oricareia dintre parti. Daca sunteti in perioada de proba , depuneti cate o notificare angajatorului, prin care il instiinati de incetarea activitatii pentru fiecare CIM.
Va multumesc pentru raspuns!
Aceasta notificare este buna pentru a o folosi?

NOTIFICARE
PRIVIND ÎNCETAREA CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA

Subsemnatul ................................................., salariat la ................................................................, in functia de ........................................................., in conformitate cu prevederile art.31 alin.3 din Codul Muncii, va notific incetarea contractului individual de munca ......................../..................... incheiat cu dvs. incepand cu data de ............................

Data ................................. Semnatura ...................................
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este bun modelul de notificare.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare incetare cim- rog raspuns urgent Bogdan-George Bogdan-George Buna seara, O intrebare am. Daca am semnat un contract de munca la un angajator si intre timp m-am razgandit din motive intemeiate si vreau sa raman la ... (vezi toată discuția)
Incetare cim in perioada de proba valcris valcris Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o problema. Sunt angajata cu CIM pe perioada determinata de 6 luni de la 01.02.2012. Am perioada de proba 15 zile lucratoare ... (vezi toată discuția)
Bună, am încercat sa vb cu angajatori în privința plecării ... Mirecata Mirecata Bună, am încercat sa vb cu angajatori în privința plecării mele fără preaviz după cum știți vam prezentat într-o întrebare anterioara situația mea ... (vezi toată discuția)