avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare CIM in perioada de proba
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare CIM in perioada de proba

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o problema. Sunt angajata cu CIM pe perioada determinata de 6 luni de la 01.02.2012. Am perioada de proba 15 zile lucratoare mentionata in contract. Va rog sa-mi spuneti, in aceasta situatie, daca pot inceta contractul meu de munca doar cu o simpla notificare catre angajator. Ma puteti ajuta si cu un model de notificare, in acest sens ? Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:47, 7 Februarie 2012
Da, puteti inceta c.i.m. ... in acest sens, art.31 alin.3 C.mun. dispune ca, pe durata sau la sfarsitul perioadei de proba, contractul individual de munca poate inceta exclusiv printr-o notificare scrisa, fara preaviz, la initiativa oricareia dintre parti, fara a fi necesara motivarea acesteia.

Domnule Director/Administrator
NOTIFICARE

Subsemnatul ____________ , salariat la _______________, in functia de ___________, in conformitate cu prevederile art.31 alin.3 din Codul Muncii, va notific incetarea contractului individual de munca nr. ...../ ........... incheiat cu institutia dvs., incepand cu data de .............

Data ___________ Semnatura _______________

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz in perioada de proba rl_lucian rl_lucian Buna ziua, As avea o intrebare/nelamurire: mi-am depus demisia la compania la care lucrez in perioada de proba. As dori sa stiu cat sunt obligat din ... (vezi toată discuția)
Demisie kenno18 kenno18 Buna ziua , In data de 29.11 am lucrat si incheiat un contract de munca,considerata zi de proba , iar conditiile sunt foarte proaste , vreau sa imi dau ... (vezi toată discuția)
Demisie maruska maruska sint in perioada de proba la o firma,am contract de munca.as dori sa plec pentru ca angajatorul nu isi respecta sub nici o forma obligatiile din contrct ... (vezi toată discuția)