mi-am depus demisia la compania la care lucrez in perioada de proba.
As dori sa stiu cat sunt obligat din punct de vedere legal sa stau in preaviz, avand in vedere ca sunt in perioada de proba.
In perioada de proba atat angajatorul cat si salariatul poate pretinde incetarea raporturilor de munca printr-o simpla notificare si fara niciun fel de justificare conform art.31 din Codul muncii. Bafta si uitati de preaviz, maine dimineata hartia si la gara !!
Art. 31
...
(3) Pe durata sau la sfarsitul perioadei de proba, contractul individual de munca poate inceta exclusiv printr-o notificare scrisa, fara preaviz, la initiativa oricareia dintre parti, fara a fi necesara motivarea acesteia.
...
2. Model de notificare:
NOTIFICARE
privind incetarea contractului individual de munca
Domnule Administrator (Director),
Subsemnatul ____ salariatul dvs. in functia de ____ prin prezenta va notific incetarea contractului individual de munca nr. _____ din data de ___ incepand cu data de ___ conform prevederilor art.31(3) din Legea nr. 53/2003, Codul muncii, reactualizata
Data ______
Semnatura ________
Domnului Adiministrator (Director) al Societatii ______________
Demisie si preaviz
Daniel333
Buna ziua , am o problema legata de demisie si preaviz . Pe scurt : am semnat un contract individual de munca pe perioada determinata de 3 luni de zile in data ... (vezi toată discuția)