Buna. S-a ajuns la apel dupa sentinta data de Judecatorie. Ce inseamna intimat parte vatamata, intimat inculpat si apelant intimat? Daca e sa-mi ajunga ceva acasa, pot sa merg la un avocat si sa fac eventual o cerere cum ca nu mai vreau sa ma prezint si sa se judece apelul in lipsa mea ? Deja am pierdut prea mult timp si bani cand a fost data sentinta. Eu fiind persoana vatamata.
Tin sa mentionez ca mi s-au adus anumite acuzatii de persoana care a facut apelul pe durata procesului.
Adica eu o sa trebuiasca sa ma deplasez la Cluj? Deja mi se pare prea mult din moment ce avocata mea mi-a spus ca eu nu mai am treaba cu ei . Sentinta a fost de 2 ani si 7 luni . Plus de asta credeam ca apelul pe care il face, este intre inculpat si tribunal. Eventual pentru a i se reduce pedeapsa.
Buna ziua . Am si eu o intrebare. Daca un caz s-a finalizat la Judecatoria Baia Mare si s-a dat pedeapsa (talharie calificata) o sa mai fiu citat daca unul dintre inculpati a facut apel la Cluj ? Sau nu mai am nicio treaba?. Am platit si avocat eu fiind persoana vatamata ( nu m-am considerat parte civila) . Deja totul se duce la extrem. Eu fiind persoana vatamata am ajuns sa pierd foarte mult..