Buna ziua . Am si eu o intrebare. Daca un caz s-a finalizat la Judecatoria Baia Mare si s-a dat pedeapsa (talharie calificata) o sa mai fiu citat daca unul dintre inculpati a facut apel la Cluj ? Sau nu mai am nicio treaba?. Am platit si avocat eu fiind persoana vatamata ( nu m-am considerat parte civila) . Deja totul se duce la extrem. Eu fiind persoana vatamata am ajuns sa pierd foarte mult..
Da, o sa fiti citat in fata instantei de apel.
Trebuie sa stiti ca pe tot parcursul judecăţii, persoana vătămată şi părţile pot solicita, oral sau în scris, ca judecata să se desfăşoare în lipsă, în acest caz nemaifiind citate pentru termenele următoare.
Adica eu o sa trebuiasca sa ma deplasez la Cluj? Deja mi se pare prea mult din moment ce avocata mea mi-a spus ca eu nu mai am treaba cu ei . Sentinta a fost de 2 ani si 7 luni . Plus de asta credeam ca apelul pe care il face, este intre inculpat si tribunal. Eventual pentru a i se reduce pedeapsa.
Proces penal
Ryan123
Buna ziua. Situatia se prezinta altfel. Acum 3 ani de zile mi s-a furat telefonul, a fost un caz de talharie calificata produsa de 2 indivizi minori pe vremea ... (vezi toată discuția)