avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proces penal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Proces penal

Buna ziua . Am si eu o intrebare. Daca un caz s-a finalizat la Judecatoria Baia Mare si s-a dat pedeapsa (talharie calificata) o sa mai fiu citat daca unul dintre inculpati a facut apel la Cluj ? Sau nu mai am nicio treaba?. Am platit si avocat eu fiind persoana vatamata ( nu m-am considerat parte civila) . Deja totul se duce la extrem. Eu fiind persoana vatamata am ajuns sa pierd foarte mult..
Cel mai recent răspuns: RyanAlz , utilizator 21:18, 14 Mai 2018
Da, o sa fiti citat in fata instantei de apel.
Trebuie sa stiti ca pe tot parcursul judecăţii, persoana vătămată şi părţile pot solicita, oral sau în scris, ca judecata să se desfăşoare în lipsă, în acest caz nemaifiind citate pentru termenele următoare.
Ultima modificare: Luni, 14 Mai 2018
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Adica eu o sa trebuiasca sa ma deplasez la Cluj? Deja mi se pare prea mult din moment ce avocata mea mi-a spus ca eu nu mai am treaba cu ei . Sentinta a fost de 2 ani si 7 luni . Plus de asta credeam ca apelul pe care il face, este intre inculpat si tribunal. Eventual pentru a i se reduce pedeapsa.
Ultima modificare: Luni, 14 Mai 2018
RyanAlz, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces penal Ryan123 Ryan123 Buna ziua. Situatia se prezinta altfel. Acum 3 ani de zile mi s-a furat telefonul, a fost un caz de talharie calificata produsa de 2 indivizi minori pe vremea ... (vezi toată discuția)
Impacare parti intr-un proces penal; neprezentare parte civila-urmari costandas costandas Pentru o inselaciune, ce a avut loc in 2011, procesul penal are loc pe 21.02.2017. Sunt 12 parti, din care 2 inculpati; procesul se desfasoara in alta ... (vezi toată discuția)
Mediere la talharie Alexandra9900 Alexandra9900 Buna ziua. Prietenul meu a fost incadrat la o talharie calificata( doar intrand peste un om in casa , i a luat 200 de lei si celalalt inculpat, a amenintat ... (vezi toată discuția)