Buna ziua.Ma numesc Gianina,si tin sa precizez ca am divortat in 2014,si instanta la vremea respectiva ne-a acordat custodia comuna.Cum pot face sa detin custodia copiilor,si tatal doar drept de vizita,tinand cont ca de la divort nu a vizitat copiii,nici nu ii suna.Nici macar nu raspunde la telefon.
Si daca vreau sa fac ceva pentru viitorul copiilor,nu pot din cauza ca ,,il starnesc"???Pentru ce e custodia comuna atata timp cat habar nu are cand e ziua copiilor
Buna.Cand am divortat,acum 5 ani,am obtinut custodia comuna,iar acum as vrea ca custodia copiilor sa imi revina doar mie,tinand cont ca tatal copiilor,nu i-a cautat nici macar o data in cei 5 ani.Ce acte mi-ar trebui si unde pot sa il dau in judecata?Eu impreuna cu minorii locuiesc in judetul Alba,iar tatal locuieste in judetul vrancea.Multumesc
Buna.Cererea pentru majorarea pensiei alimentare,pentru copii,se depune la tribunalul unde locuiesc minorii impreuna cu mama,sau la adresa paratalui?Daca trebuie depusa la tribunalul unde locuieste paratul,ce pasi trebuiesc efectuati,tinand cont ca locuiesc la 650 km de adresa acestuia.Multumesc