avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodie copii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodie copii

Buna.Cand am divortat,acum 5 ani,am obtinut custodia comuna,iar acum as vrea ca custodia copiilor sa imi revina doar mie,tinand cont ca tatal copiilor,nu i-a cautat nici macar o data in cei 5 ani.Ce acte mi-ar trebui si unde pot sa il dau in judecata?Eu impreuna cu minorii locuiesc in judetul Alba,iar tatal locuieste in judetul vrancea.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gianina Silvana , utilizator 05:37, 18 Mai 2018
Pe simplul fapt ca nu i-a cautat nu obțineți custodie exclusivă.
Mai bine stati asa ca sa nu il stârniti...
Si daca vreau sa fac ceva pentru viitorul copiilor,nu pot din cauza ca ,,il starnesc"???Pentru ce e custodia comuna atata timp cat habar nu are cand e ziua copiilor
E treaba dvs. ce faceti.
Eu v-am spus ceva ce va este de mare ajutor.
Veti pierde procesul daca va judecati asa ca sa va aflati in treaba...dar aveti dreptate e treaba dvs...ce faceti...
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna, as avea si eu o nelamurire am un baiat dintr-o relatie si acuma vrea sa il dau pe tatal copilului in judecata pe test de paternitate... anisca anisca intrebarea mea ar fi daca as putea obtine custodia exsclusiva tin sa mentionez ca copilul are 5 ani si nu l-a cautat deloc pana acuma.L-am dat in judecata in ... (vezi toată discuția)
Custodie Alexia84 Alexia84 Bună ziua am și eu o nelămurire poate ma poate, sfătui și pe mine cineva cu un sfat Am un băiețel de 5 ani și o luna și este născut în Islanda ... (vezi toată discuția)
Schimbare custodie exclusiva copii in custodie comuna madalinale madalinale Buna ziua! Am si eu o mare problema, si anume: am custodia exclusiva a 2 copii gemeni de cand acestia aveau 2 ani (acum au 11,5 ani) DAR [b]doresc sa schimb ... (vezi toată discuția)