avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Activitate RO Elena

Activitate RO Elena

Răspuns la discuția Precontract
Va multumesc.
Discuție Precontract
Buna ziua,am o proprietate in jud.Prahova,si domiciliul stabil in alt judet .Pot face precontractul in alt judet de domiciliu sau numai acolo unde este proprietatea?Am cadastru facut in Prahova. Multumesc
Discuție Mostenire
Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti ce pot face:: tatal meu a murit in 1990. Dupa moartea lui, fratele lui cu sotia acestuia avand procura de la mama tatalui meu care mai era in viata a vandut casa parinteasca fara a ma include , ca singura mostenitoare a tatalui meu. Bunica din partea tatalui mi-a spus ca notarul a intrebat daca tata are mostenitori si acestia au negat. Dupa catva timp si dupa moartea bunicii si a unchiului meu ,matusa a facut succesiunea fara a ma chema invocand acelas motiv (tata nu avea mostenitori.) M-am interesat la Primaria din comuna respectiva si am aflat ca matusa si copii ei au beneficiat de paduri si terenuti intravilante si extravilante care au fost retrocedate . Acestia au vandut o parte din ele .Ce pot face ca sa intru in posesia mostenirii care mi se cuvine.
Proprietatile mama le-a dobandit dupa moartea celor doi soti.Una e mostenire de la parintii ei cu acte in regula ,iar celelalte doua sunt cumparate dupa moartea celui de al doilea sot.Mama poarta numele celui de al doilea sot.
Si ca acte?
Sunt singurul copil al mamei mele.Mama s-a recasatorit dupa moartea tatalui meu .Avea alt nume cu care a ramas si a fost vaduva si dupa al doilea sot. Eu dupa divortul meu am numele inainte de casatorie.Ce acte imi trebuie pt succesiune in acest caz si avand 3 proprietati si cam cat ma costa,sau nu e cazul de succesiune fiind singurul copil. Multumesc