avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti ce pot face:: tatal meu a murit in 1990. Dupa moartea lui, fratele lui cu sotia acestuia avand procura de la mama tatalui meu care mai era in viata a vandut casa parinteasca fara a ma include , ca singura mostenitoare a tatalui meu. Bunica din partea tatalui mi-a spus ca notarul a intrebat daca tata are mostenitori si acestia au negat. Dupa catva timp si dupa moartea bunicii si a unchiului meu ,matusa a facut succesiunea fara a ma chema invocand acelas motiv (tata nu avea mostenitori.) M-am interesat la Primaria din comuna respectiva si am aflat ca matusa si copii ei au beneficiat de paduri si terenuti intravilante si extravilante care au fost retrocedate . Acestia au vandut o parte din ele .Ce pot face ca sa intru in posesia mostenirii care mi se cuvine.

Alte discuții în legătură

Buna ziua. tatal meu are testament de la sora mamei sale ce scrie ... nightwolf1 nightwolf1 Buna ziua. tatal meu are testament de la sora mamei sale ce scrie ca el mosteneste tot ce are si tot ce va avea sora facut acum vreo 35 de ani , nu mult dupa, ... (vezi toată discuția)
Drept la mostenire,succesiune, partaj casa,pamint si padure doior doior Bunica(mama mamei mele) a murit in 1990 si nu au ramasca mostenitori decit unchiul meu cu sotia si cu copilul acestora , cu mine si fratele meu sa împartim ... (vezi toată discuția)
Succesiune ....fÃrà raspuns. annaane28 annaane28 IN DISCUTIE...,,:-/CASA UNDE LOCUIESTE TATA IMPREUNà CU MAMA MEA DE 50 ANI....PROPETAR BUNICUL MEU DECEDAT ACUM 15 ANI(BUNICA DECEDATA INAINTEA BUNICULUI),NU ... (vezi toată discuția)