avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Activitate Cornelia Oprisan

Activitate Cornelia Oprisan

Bună ziua, locuiesc la etajul 10 al unui bloc racordat la Termoenergetica, nu am căldură ( caloriferele sunt calai) iar vecinul de la 9 ( sub mine) scoate apă din calorifere cu găleată. Am adus la cunoștință administratorului și nu a putut decât să-l înștiințeze pe acesta. Totul continuă, eu stau cu frigul , geamurile aburite, se instalează mucegaiul și plătesc și întreținerea și curentul căci stau cu o aeroterma lângă pat. Va rog spuneti-mi ce pot face? Cui sa ma adresez? Vecinul "fura" apă scade presiunea și eu plătesc. Mulțumesc.
Răspuns la discuția Demisie dupa concediul de odihna
Da, dar se dau decat bonuri in valoare de 300 lei.
Răspuns la discuția Demisie dupa concediul de odihna
Programul de lucru este de la 9 la 18,30 de luni pana vineri si sambata de la 9 la 15,30 iar in contract sunt 8 ore pe zi 40 ore pe saptamana si concediu nu am voie decat 5 zile . Acum mi-am luat decat 7 zile caci am bilet luat. Multimesc.
Răspuns la discuția Demisie dupa concediul de odihna
Multumesc, dar tot nu m-am lamurit daca pot demisiona.
Buna seara , lucrez la aceasta firma de 7 luni , mi se aproba concediul de odihna doar 7 zile lucratoare si vreau la intoarcere sa-mi dau demisia cf art 81 alin 8. Se poate? Mentionez ca nu mi s-a calculat si dat salariul asa cum prevede CM cu 5 zile inainte de a intra in concediu si nici nu se plateste decat zi de lucru/zi concrdiu. Practic mi se da salariul si atat. Multumesc
Răspuns la discuția Purtare abuziva a sefului
Va multumesc.
Unde ma pot adresa pentru a reclama purtarea abuziva a sefului si obligarea efectuarii orelor suplimentare ne platite si ne prevazute in CIM? Multumesc
Dupa ce ca am fost avertizati ca in lunile iunie, iulie si august nu avem voie sa ne luam concediul , acum mi se impune sa trimit biletele care le-am cumparat ,considerand ca din data de 06.09 pana pe 17.09 este foarte mult. Este legal acest lucru? Multumesc.