avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Este legal sa mi se ceara biletele pentru a-mi acorda ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Este legal sa mi se ceara biletele pentru a-mi acorda concediul de odihna?

Dupa ce ca am fost avertizati ca in lunile iunie, iulie si august nu avem voie sa ne luam concediul , acum mi se impune sa trimit biletele care le-am cumparat ,considerand ca din data de 06.09 pana pe 17.09 este foarte mult. Este legal acest lucru? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornelia Oprisan , utilizator 14:03, 17 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea nu reglementeaza o astfel de situatie.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract upc nmarialidia nmarialidia Am dorit sa preiau un abonament UPC de la un unchi de-al meu, cuprinzând cabu, internet, telefon. Firma a refuzat sa-mi dea un contract pe care sa-l semnez la ... (vezi toată discuția)
Rechemare din concediul de odihna alex68 alex68 Va rog, daca ma poate ajuta cineva in urmatoarea problema. La firma la care lucrez nu s-au facut programari pentru concediul de odihna (de altfel, in niciun an ... (vezi toată discuția)
Concediu fortat dorinutzu dorinutzu buna ziua! lucrez de peste 7 ani la o editura si din pacate in fiecare an sint \\"pacalit\\" cu zilele de concediu. Intrucit in decembrie si ianuarie firma nu ... (vezi toată discuția)