Am cumpărat o mașina și proprietarul a pus niste faruri neomologate la mașină dar nu mi a spus și după câteva ore de la cumparare, pentru asta am primit amenda și 6 puncte. As vrea să știu ce pot și trebuie să fac că să recupereze prejudiciul de 800 lei amenda și 6 pct de penalizare având în vedere că eu am de 3 zile permisul și normal nu eu am comis contravenția. Multumesc
Am depus actele pt un act de identitate pe 10 ani și după 30 de zile nu am primit nimic. E normal sa nu primesc un răspuns și actul cu toate ca am depus tot ce trebuia? Eu știam ca doar pentru actul provizoriu vine polițistul la domiciliu sa mai ceara o declarație și nu știu ce mai trebuie sa facă ca să se asigure ca locuiesc la locul respectiv. Mai nou asa se face ci cu cel normal sau doar vor sa mi bage bețe'n roată? Care e totuși procedura standard, nu e suficient doar sa depui actele ce sunt cerute?
Am stat o perioada la un om in chirie care îmi făcea avansuri zilnic, îmi vb urat și toate astea le făcea și prietenilor ce veneau la mine în vizita. Ce as putea face, și cum sa procedez sa scot după el niște daune morale? Mulțumesc!
Si am mesaj in care afirma ca poate in aceeași zi sa mi ofere fiscalul. Ei sigur nu au debite la primărie dar mașina e luata de la altcineva și posibil acolo sa fie probleme. Oricum nu e curat ce a făcut, ca à susținut cum ca poate in ziua respectiva scoate fiscalul si a zis ca nu are probleme la mecanica "nu îmi lăsăm soția cu copii dacă mașina avea probleme".
Cat ar fi un avocat pt acest caz și care e procentul ca să câștig cazul, recuperez suma? Nu am permis, o să-l primesc după 6 iunie in urma examenului practic iar mașină nu am mai avut, fapt ce cred ca dovedește ca nu am putut evalua corect spusele proprietarului.
Bună ziua, am cumpărat un autoturism în valoare de 900 euro care susținea proprietarul ca e bun și ca-mi poate oferi actele dar ulterior am aflat ca are plobleme mari, ascunse la partea mecanica si actele nu le poate oferi (lipsește fiscalul). Ce aș putea să fac în cazul de fata? Mulțumesc!