avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Șantaj si abuz?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Șantaj si abuz?

Am stat o perioada la un om in chirie care îmi făcea avansuri zilnic, îmi vb urat și toate astea le făcea și prietenilor ce veneau la mine în vizita. Ce as putea face, și cum sa procedez sa scot după el niște daune morale? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: George Copos , utilizator 19:13, 30 Mai 2018
Montati dispozitive de interceptare audio video si surprindeti momentele in care personajul se manifesta. Cu atat mai mult cu cat sustineti ca persoana a manifestat acelasi comportament si fata de alte persoane, acestea pot fi chemate ca martori intr-un viitor proces de hartuire daca intelegeti sa formulati plangere penala. Daca manifestarile persoanei implica raspunderea si pentru alte fapte (amenintare, santaj, etc) cu atat mai mult acestea vor putea face obiectul acelui dosar.
Am și înregistrări audio, și martori 5.
Cat ar fi un onorariu într-un astfel de caz? Mulțumesc
La banii lui George Copos mai conteaza? :) Consultati un avocat daca apreciati ca aveti nevoie in functie de posibilitatile dv financiare raportat la aspectul calitate /pret. Piata este diversificata
Ultima modificare: Miercuri, 30 Mai 2018
ContSters82289, utilizator
Si cum examinez raportul pret/calitate dacă nu am informații solide despre x sau y?

Alte discuții în legătură

Plingere penala Dana Marin Dana Marin Am facut sfatuita de un avocat o plingere penala in data de 28 ianuarie 2010, nu am primit nici un raspuns pina acum. Persoana impotriva careia am facut acea ... (vezi toată discuția)
Violarea secretului corespondentei electronice ContSters288105 ContSters288105 Cineva a intrat in cutia postala a unui prieten, dupa care a inceput sa trimita e-mailurile mele la o alta persoana, (am dovada etc.) dupa care a inceput sa-mi ... (vezi toată discuția)
Caz de coruptie, iar eu nedespagubit! barens2003 barens2003 Am imprumutat autoturism unui prieten posesor de permis de conducere , pentru o ora . Dupa cinci ore m-a sunat ca avut accident, la sosirea mea la locul ... (vezi toată discuția)