avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Șantaj si abuz?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Șantaj si abuz?

Am stat o perioada la un om in chirie care îmi făcea avansuri zilnic, îmi vb urat și toate astea le făcea și prietenilor ce veneau la mine în vizita. Ce as putea face, și cum sa procedez sa scot după el niște daune morale? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: George Copos , utilizator 19:13, 30 Mai 2018
De regula pentru speta dv nu ar fi necesar un avocat renumit ci de un consultant care sa va indrume pentru redactarea plangerii si eventual pentru reprezentare la organele de politie cand va fi nevoie. (Nu este obligatoriu sa angajati avocat - Cpp prevede posibilitatea desemnarii unui avocat din oficiu la cerere daca nu va permiteti pentru a va asista ca parte vatamata). Puteti intreba la prieteni sau cunostinte daca va recomanda pe cineva de incredere iar in caz ca nu gasiti puteti merge direct la politie pentru depunerea unei plangeri ofiterul de politie cu siguranta va va ajuta pentru intocmirea acesteia.
Ultima modificare: Miercuri, 30 Mai 2018
ContSters82289, utilizator
Mulțumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plingere penala Dana Marin Dana Marin Am facut sfatuita de un avocat o plingere penala in data de 28 ianuarie 2010, nu am primit nici un raspuns pina acum. Persoana impotriva careia am facut acea ... (vezi toată discuția)
Violarea secretului corespondentei electronice ContSters288105 ContSters288105 Cineva a intrat in cutia postala a unui prieten, dupa care a inceput sa trimita e-mailurile mele la o alta persoana, (am dovada etc.) dupa care a inceput sa-mi ... (vezi toată discuția)
Caz de coruptie, iar eu nedespagubit! barens2003 barens2003 Am imprumutat autoturism unui prieten posesor de permis de conducere , pentru o ora . Dupa cinci ore m-a sunat ca avut accident, la sosirea mea la locul ... (vezi toată discuția)