Am stat o perioada la un om in chirie care îmi făcea avansuri zilnic, îmi vb urat și toate astea le făcea și prietenilor ce veneau la mine în vizita. Ce as putea face, și cum sa procedez sa scot după el niște daune morale? Mulțumesc!
De regula pentru speta dv nu ar fi necesar un avocat renumit ci de un consultant care sa va indrume pentru redactarea plangerii si eventual pentru reprezentare la organele de politie cand va fi nevoie. (Nu este obligatoriu sa angajati avocat - Cpp prevede posibilitatea desemnarii unui avocat din oficiu la cerere daca nu va permiteti pentru a va asista ca parte vatamata). Puteti intreba la prieteni sau cunostinte daca va recomanda pe cineva de incredere iar in caz ca nu gasiti puteti merge direct la politie pentru depunerea unei plangeri ofiterul de politie cu siguranta va va ajuta pentru intocmirea acesteia.
Plingere penala
Dana Marin
Am facut sfatuita de un avocat o plingere penala in data de 28 ianuarie 2010, nu am primit nici un raspuns pina acum. Persoana impotriva careia am facut acea ... (vezi toată discuția)