Buna ziua daca am primit plic ca mi.a fost amanata executarea silita de tot de catre judecator ,iar cei de la Kruk trimit intruna plicuei de executare silita ce pot face iar
Pentru aceste motive in numele legi decide
Respinge apelulu formulat de apelanta .creditoare S.C EOS KSI Romania SRL inregistrata la oficiul registrului comertului sub nr J4013219/2002,inpotriva incheieri din data........pronuntata de judecatoria buzau avand cs obiect incuviintare executari silite in contradictoriu cu pers mea si executorul judecatoresc Buzau din art .... decizia fiind ca nefondanta si fiind definitiva pronuntata in sedinta publica..
Eu nu inteleg un lucru din toate astea judecatoria a respins cererea de executare silita de catre firma de recuperare sau este acceptate ,am scris mai prescurtat ca erau multe articole si cnp date pers .
Buna ziua
Am si eu o restanta la banca si de cv timp nu mai pot plati am ramas fara lok de munca ,ei au dat dosarul unei firme de recuperat,am luat legatura cu ei am explicat situatia insa ei ma obliga sa vand bunuri ,ceia ce nu am nimik la numele meu ce pot face nu mai suport ,imi spun ca daca nu achit ma ridica cu politia de la domiciliu va rog dati.mi un sfat nu mai pot imi vn sa o iau razna va rog mau disperat cu tel si plicurile trimise prin tribunal.