avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Neprezentarea la tribunal
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Neprezentarea la tribunal

Buna ziua
Am si eu o restanta la banca si de cv timp nu mai pot plati am ramas fara lok de munca ,ei au dat dosarul unei firme de recuperat,am luat legatura cu ei am explicat situatia insa ei ma obliga sa vand bunuri ,ceia ce nu am nimik la numele meu ce pot face nu mai suport ,imi spun ca daca nu achit ma ridica cu politia de la domiciliu va rog dati.mi un sfat nu mai pot imi vn sa o iau razna va rog mau disperat cu tel si plicurile trimise prin tribunal.
Cel mai recent răspuns: LilianaViolets , utilizator 22:52, 18 Mai 2018
Buna seara,
Lasati-ii sa va spuna ce vor.
Nu exista lege care sa le permita sa va ridice cu politia asa cum spun ei.
Nu le mai raspundeti.
Incercati sa va angajati avocat ca sa ii puna la punct si sa aveti liniste.
Poliția nu va poate face nimic din ce ziceți...
Cand mai suna spune ca ai facut plangere pt hartuire.
Va multumesc frumos pt raspus chiar m.am linistit pt binele bebelusului meu.
Va multumesc pt raspuns.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Incercati sa va angajati avocat ca sa ii puna la punct si sa aveti liniste.
Poliția nu va poate face nimic din ce ziceți...

Alte discuții în legătură

Buna ziua va rog sa ma ajutati cu un sfat - hărțuire din partea unei firme de recuperare ContSters468800 ContSters468800 Am si eu o problema bancara si mi.au dat dosarul catre cei de la recuperare SC KSI ROMANIA am expkicat situatia mea neavand un lok de munca nu mai pot achita ... (vezi toată discuția)
Neprezentarea la tribunal. ContSters468800 ContSters468800 Buna ziua Am si eu o problema am avut un inprumut bancar la BRD am achitat jumate din el ,dar din cauza ramaneri fara un loc de munca am intarziat cu plata ... (vezi toată discuția)
Hartuire sau ce? thieringe thieringe Buna am o problema in legatura cu familia fostei mele probleme care .... in ianuarie am avut o problema cu ei ca mau suntat si mau ameintat ca eu nui las fata ... (vezi toată discuția)