avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua va rog sa ma ajutati cu un sfat - hărțuire ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua va rog sa ma ajutati cu un sfat - hărțuire din partea unei firme de recuperare

Am si eu o problema bancara si mi.au dat dosarul catre cei de la recuperare SC KSI ROMANIA am expkicat situatia mea neavand un lok de munca nu mai pot achita iar ei ma ameninta cu judecata si ca ma ridica cu politia de acasa imi trimit plicuri intruna deprin tribunal ,desi am discutat cu ei ma pun sa vand bunuri din casa sau altele desi nu am nimik pe numele meu bunuri ,va rog cum sa mai ma adreses catre dansi nu mai pot imi vn sa imi pun capat zilelelor abia imi cresc un bebelusi de sase luni si nu pot achita pana nu ma angajez din nou.
Ultima modificare: Joi, 17 Mai 2018
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Neprezentarea la tribunal. ContSters468800 ContSters468800 Buna ziua Am si eu o problema am avut un inprumut bancar la BRD am achitat jumate din el ,dar din cauza ramaneri fara un loc de munca am intarziat cu plata ... (vezi toată discuția)
Neprezentarea la tribunal LilianaViolets LilianaViolets Buna ziua Am si eu o restanta la banca si de cv timp nu mai pot plati am ramas fara lok de munca ,ei au dat dosarul unei firme de recuperat,am luat legatura ... (vezi toată discuția)
Probleme cu cei de la o societate recuperari creante marysa_2u marysa_2u Buna am si eu o problema in urma cu 5 ani am lasat pe cineva sa imi plateasca ratele eu plecand din tara....cand am revenit am fost la banca sa imi verific ... (vezi toată discuția)