avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Comunicare hotarare civila
Discuție deschisă în Executare silită

Comunicare hotarare civila

Pentru aceste motive in numele legi decide
Respinge apelulu formulat de apelanta .creditoare S.C EOS KSI Romania SRL inregistrata la oficiul registrului comertului sub nr J4013219/2002,inpotriva incheieri din data........pronuntata de judecatoria buzau avand cs obiect incuviintare executari silite in contradictoriu cu pers mea si executorul judecatoresc Buzau din art .... decizia fiind ca nefondanta si fiind definitiva pronuntata in sedinta publica..
Eu nu inteleg un lucru din toate astea judecatoria a respins cererea de executare silita de catre firma de recuperare sau este acceptate ,am scris mai prescurtat ca erau multe articole si cnp date pers .
Cel mai recent răspuns: LilianaViolets , utilizator 12:33, 23 Iunie 2018
Buna ziua,
din moment ce a respins apelul formulat de creditoare, inseamna ca a respins incuviintarea de executare silita solicitata de catre aceasta impotriva dvs.
Va multumesc frumos pt raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Juridic Doina Hartagan Doina Hartagan Buna ziua .Este a doua luna când mi se retine din salariu (1450 se retine 400)Nu știu și nu am primit citație in proces .Am fost anunțată de contabilul ... (vezi toată discuția)
Executare silita eos ksi AllyMagd AllyMagd buna ziua. s-a primit acasa o instiintare de la un executor judecatoresc de executare silita mobiliara pentru o suma de 20000 provenind dintr-un credit bancar ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare dragosdragos1991 dragosdragos1991 imi spuneti si mie va rog ce inseamna in termeni mai populari???va multumesc... Tip solutie: Respinge cererea Solutia pe scurt: Respinge pentru lipsa ... (vezi toată discuția)