Buna seara am si eu o problema am cumparat o masina care e pe firma care ei a vandut in 2012 la o firma de deszmebrari si firma de dezmebrari a vanduto la o persoana fizica care a loato la el la fiscal dar nu a inmatriculato .
Am cumparat eu masina de la el acum 2 luni el mia zis ca a doua zi imi da fiscalul dar de unde ca el nu poate are datorie 9000 lei
Eu am fost la inmatriculari si mia spus ca ei nu au nevoie de fiscalul lui ca el e doar intermediar .ei vor dor fiscalul de la firma care e pe carte si talon.pe care il am dar e problema la mine la primarie ca ei nu vor acel fiscal .ei vor fiscalul de la intermediar.....
Care ar fi solutia ca eu sunt de acord sa plaesc inpozitul pentru masina atatea ani cat a avuto el la fiscal dar nu si datorile lui pentru casa.
E vro solutie?
Buna seara am si eu o problema am cumparat 2016 o masina avariata de la un individ care la rândul lui o cumparase de la o firma asa cum am cumparato eu de la el .el a primit atunci in 2012 un certificat de atestare fiscala de la acea firma .
El nu a mai reparat masina si nu a mai loat-o la fiscal asa spune
Eu in 2016 am cumparat-o si mia dat copie dupa certificat de atestare fiscala de la acea firma. Eu am reparat-o dar nu am mai bagat-o la fiscal .
Acum vine întrebarea cu acel certificat o pot baga acum la mine la inpozit ? Si daca platesc din urma sau platesc amenda?