avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Problema fiscal
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Problema fiscal

Buna seara am si eu o problema am cumparat o masina care e pe firma care ei a vandut in 2012 la o firma de deszmebrari si firma de dezmebrari a vanduto la o persoana fizica care a loato la el la fiscal dar nu a inmatriculato .
Am cumparat eu masina de la el acum 2 luni el mia zis ca a doua zi imi da fiscalul dar de unde ca el nu poate are datorie 9000 lei
Eu am fost la inmatriculari si mia spus ca ei nu au nevoie de fiscalul lui ca el e doar intermediar .ei vor dor fiscalul de la firma care e pe carte si talon.pe care il am dar e problema la mine la primarie ca ei nu vor acel fiscal .ei vor fiscalul de la intermediar.....
Care ar fi solutia ca eu sunt de acord sa plaesc inpozitul pentru masina atatea ani cat a avuto el la fiscal dar nu si datorile lui pentru casa.
E vro solutie?

Ultima modificare: Miercuri, 23 Mai 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am o firma revanzatoare de masini platitoare de tva ... Biljohn Biljohn Buna ziua! Am o firma revanzatoare de masini platitoare de TVA cu codul CAEN 4511 vanzari autoturisme sub 3.5 tone.Achizitionez autoturisme din UE dupa saituri ... (vezi toată discuția)
Probleme acte auto kartush1977 kartush1977 Salut membrii forumului si va expun o problema care poate ma ajutati sa o rezolv. Mai exact: am cumparat o masina de la un cetatean (intermediar). Acesta a ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina cu probleme bursasiu06 bursasiu06 Am vandut o masina acuma 1 luna , si am uitat sa scriu in certificat ca o incredintez cumparatorului + cand ma-m dus la primarie dupa certificatul fiscal cu ... (vezi toată discuția)