avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Probleme acte auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Probleme acte auto

Salut membrii forumului si va expun o problema care poate ma ajutati sa o rezolv. Mai exact: am cumparat o masina de la un cetatean (intermediar). Acesta a cumparat masina in martie anul acesta de la persoana trecuta in cartea masinii iar eu am cumparat-o de la el acum vro 2 saptamani. S-a facut contract de vanzare cumparare intre mine si intermediar apoi a ramas sa imi dea fiscalul si fisa de inmatriculare. Acum problema e ca omu nu a bagat masina la financiar deci nu are de unde sa imi dea fiscal si fisa de imatriculare vizata si propune sa fac un contract de vanzare cumparare intre mine si cel din carte si sa folosesc financiarul scos pe care il are el scos din martie pentru a baga masina la fisc. Problema e ca nu mai exista fisa de imatriculare care i-a dat-o cel din carte. In aceasta privinta daca fac cum propune intermediarul?..adica sa o bag cu certificatul fiscal din martie?...stiu ca se plateste o amenda ca nu s-a bagat masina la financiar de 60 de lei dar va trebui sa platesc si imozitul din urma?..de la data contractului de vanzare cumparare (care trebuie facut cu o data anterioara fiscalului) si pana la data la care eu bag masina la fisc?...sau in cazul in care nu merge asa se poate pune masina la fisc si fara fiscalul si fisa semnata de intermediar?..exista vro procedura (vro declaratie pe proprie raspundere ca masina a fost luata acum 2 saptamani) in aceste cazuri?
Cel mai recent răspuns: kartush1977 , utilizator 20:35, 30 Septembrie 2013
Sfatul meu ar fi sa cautati proprietarul din acte si sa incheiati cu el un contract de vanzare cump si apoi sa va dea fisa fiscala. Oricum va trebuie fisa fiscala pe luna in curs, pentru ca cea de acum cateva luni nu mai este valabila.
Vreau sa depun o reclamatie la politie impotriva intermediarului pentru refuzul de a-mi da fiscalul...aveti idee se poate pune oriunde?..sau cum se precedeaza?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte auto costyy73 costyy73 Am cumparat o masina ,la care am primit certificat fiscal si restul de acte necesare .Eu am inregistrato fiscal la primarie ,dar nu am inmatriculato si vreau ... (vezi toată discuția)
Cumparare masina, certificat fiscal cu datorii sorinnanu sorinnanu am dat la schimb masina care o aveam pe o masina cu acte de anglia proprietar roman in cartea masinii, am facut contract de vanzare cumparare ,am ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto Edy1990 Edy1990 Buna ziua.Am si eu o problema.vreau sa inscriu masina dar am certificatul fiscal expirat din 2015.am cumparat masina de la o persoana intermediara persoana ... (vezi toată discuția)