avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 272 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Cumparare masina, certificat fiscal cu datorii
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Cumparare masina, certificat fiscal cu datorii

am dat la schimb masina care o aveam pe o masina cu acte de anglia proprietar roman in cartea masinii, am facut contract de vanzare cumparare ,am inregistrat-o la fisc ,am facut rar-ul si cand am ajuns la numere mi-au spus ca imi trebuie fisa fiscala de la cel care este trecut pe cartea de anglia, omu are datorii la fisc si nu le poate plati.ce as putea sa fac?
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 23:44, 4 Noiembrie 2012
Din pacate nu puteti face nimic decat sa il rugati pe fostul proprietar sa isi achite datoriile la organul fiscal.
dar daca as specifica in cererea tip care merge la numere ca am dobandit masina prin schimb,tot imi trebuie acel certificat fiscal?
Pt acest schimb de masini dvs ati intocmit contract de vanz-cump, ca sa inscrieti masina la impozite si in circulatie aveti nevoie de certificatul fiscal vanzator si fisa de inmatriculare vizata. Solutia ar fi, sa ii achitati dvs datoriile si sa il dati in judecata pt recuperare debitului plus cheltuielile de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme acte auto kartush1977 kartush1977 Salut membrii forumului si va expun o problema care poate ma ajutati sa o rezolv. Mai exact: am cumparat o masina de la un cetatean (intermediar). Acesta a ... (vezi toată discuția)
Probleme la inscrierea masinii Katri Katri De curând, am cumparat o masina adusa din strainatate. Am apelat la o firma de intermedieri auto pentru o efectua toate demersurile necesare inscrierii. Am ... (vezi toată discuția)
Masina sh Coltoi Coltoi As dori sa cumpar o masina second hand inmatriculata in Romania. Ce documente imi sunt necesare? Multumesc! (vezi toată discuția)