Buna seara am si eu o problema am cumparat 2016 o masina avariata de la un individ care la rândul lui o cumparase de la o firma asa cum am cumparato eu de la el .el a primit atunci in 2012 un certificat de atestare fiscala de la acea firma .
El nu a mai reparat masina si nu a mai loat-o la fiscal asa spune
Eu in 2016 am cumparat-o si mia dat copie dupa certificat de atestare fiscala de la acea firma. Eu am reparat-o dar nu am mai bagat-o la fiscal .
Acum vine întrebarea cu acel certificat o pot baga acum la mine la inpozit ? Si daca platesc din urma sau platesc amenda?
Va confruntati cu sitiatie delicata in situatia inexistentei de certificat fiscal si a faptului ca ati achizitionat vehiculul de la tert care nu detinea calitatea de proprietar al vehiculului
Dv urmeaza sa achitati impozit aferent auto d ela momentul achizitionarii vehiculului
Problema esentiala consta in acea ca dv nu ati incheiat contract de vanzare cumparare cu tertul detinator al vehiculului -dar care nu detinea si calitatea de proprietar al acestuia
Pentru neparcurgere procedura inmatriculare auto urmeaza sa fiti sanctionat pecunoar