avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Fiscal expirat
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Fiscal expirat

Buna seara am si eu o problema am cumparat 2016 o masina avariata de la un individ care la rândul lui o cumparase de la o firma asa cum am cumparato eu de la el .el a primit atunci in 2012 un certificat de atestare fiscala de la acea firma .
El nu a mai reparat masina si nu a mai loat-o la fiscal asa spune
Eu in 2016 am cumparat-o si mia dat copie dupa certificat de atestare fiscala de la acea firma. Eu am reparat-o dar nu am mai bagat-o la fiscal .
Acum vine întrebarea cu acel certificat o pot baga acum la mine la inpozit ? Si daca platesc din urma sau platesc amenda?
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Mai 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:32, 19 Mai 2018
Va confruntati cu sitiatie delicata in situatia inexistentei de certificat fiscal si a faptului ca ati achizitionat vehiculul de la tert care nu detinea calitatea de proprietar al vehiculului
Dv urmeaza sa achitati impozit aferent auto d ela momentul achizitionarii vehiculului
Problema esentiala consta in acea ca dv nu ati incheiat contract de vanzare cumparare cu tertul detinator al vehiculului -dar care nu detinea si calitatea de proprietar al acestuia
Pentru neparcurgere procedura inmatriculare auto urmeaza sa fiti sanctionat pecunoar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gasire proprietar auto Puyan Puyan As dori si eu informatii in legatura cu un contract de vanzare cumpare. Am cumparat un autoturism Ford Focus cu numar inamtriculare DJ 10 KBV serie ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina MadalinaCosac MadalinaCosac Detinem o masina, care a fost vanduta in acte in anul 2015. Pana la momentul actual nu a fost inmatriculata deci ea este pe numele vechiului proprietar, dar ... (vezi toată discuția)
Masina cumparata fara acte suciutizu suciutizu am cumparat un autoturism bmw x5 in anul acesta (mai 2016) doar cu un contract de vanzare -cumparare de mana,are carte de identitate si talon.intre timp mi s-a ... (vezi toată discuția)