am cumparat un autoturism bmw x5 in anul acesta (mai 2016) doar cu un contract de vanzare -cumparare de mana,are carte de identitate si talon.intre timp mi s-a ridicat talonul pt. ca mi-a expirat itp si nu am observat.Pt a o transcrie am nevoie de acte .Mentionez ca masina nu este inscrisa pe numele celui de la care am cumparato ci pe o firma.care a eliberat un certificat fiscal celui la care a vandut-o(17 02 2014)si o factura cum ca a vandut masina respectivului.Cu acest individ nu mai pot lua legatura pt a-mi trimite un certificat fiscal pt trnscriere.Pentru talon am sunat la firma respectiva pt ami scoate talonul(intre timp am facut i t p) iar dansi nu vreau sa il scoata si mi-au trimis o notificare de la serviciul public comunitar regim permise de conducere si inmatriculari vehicule cum ca masina e vanduta catre respectivul de la care am cumparat eu si ei nu mai pot scoate acel talon.CE POT FACE IN ACEST CAZ PT A-MI PUTEA TRANCRIEREA MASINI PE NUMELE MEU? MULTUMESC
Va confruntati cu situatie delicata atat timp cat dv ati achizitionat vehiculul de la taert care nu a parcurs si finalizat procedura de inmatriculare vehicul.
In caz de retinere documente vehicul ,acestea pot fi restituite numai proprietarului din documentele de identificare vehicul