Am cumparat o masina acum 3 ani si nu am trecuto pe numele la politie si nici nu am inregistrato la circa financiara,deoarece masina era defecta tehnic si nu am avut banii necesari sa o repar.Intre timpam vanduto cuiva cu o chitanta de mana,(facand prostia sa-i las si actele masinii) urmand sa revina sa facem actele de vinzare cumparare ,fapt ce nu sa mai intamplat.Respectiva persoana a vanduto mai departe si asa am pierdut urma masinii.Actualul detinator al masinii comite contraventii(amenzi pentru rovinieta),contrventii ce vin pe numele fostului proprietar ce figureaza la politie ca propietar al masinii.Ce pot face pentru s rezolva aceasta problema destul de delicata. Va multumesc.
Va confruntati cu situatie delicata pentru ca actualul proprietar al vehicului ,care desi nu mai detine bunul ,pe langa amenzi mai are de achitat si impozitele aferente vehiculului
Existenta de debite in urmarire are ca si consecinta inclusiv imposibilitatea neeliberarii unui eventual certificat fiscal persoanei care inca figureaza drept proprietar al vehiculului succsiv tranzactionat
Desfasurati demersuri pentru contactare persoana careia ati vandut dvs vehiculul
Am omis sa va spun ca fostul propietar a radiat masina de la circa financiara.
Respectivul caruia am vandut masina spune ca nu are adresa celui care a cumparato de la el, motivand ca a dato la schimb.Ce posibilitate exista sa scap de aceste neplaceri pe fostul propietar,eventual sa o trec pe numele meu la politie.Va multumesc.
Mai exista varianta sa contactati personal SPR evidenta auto detaliati succseiunea de evenimente care au condus la tranzactia masinii de catre dvs,subliniati refuzul cumparatorului de a finaliza procedura de instrainare vehicul cu intocmirea de documente legale
SPR va verfica baza proprie de date si poate comunica detinatorii succesivi ai vehiculului-daca acestia au desfasurat demersuri pentru a inmatricula vehiculu si al trece pe rolul fiscal ,sau daca vehiculul a fost casat
Vanzare masini
Andrei 10
Am cumparat o masina de la cineva si am vanduto mai departe si avenit o amenda de rovineta dupa 5 luni ce se poate face mai departe? La cine am vandut masina ... (vezi toată discuția)
Vanzare autoturism
avram172
Buna ziua.
In noiembrie 2015 am vandut un autoturism care era inscris pe numele meu, incheind in acest sens acte de vanzare cumparare, am dat si certificatul ... (vezi toată discuția)