Banca din Romania comisionul fiind din contul clientului de unde pleacabani in functie de destinatia tranzatie si suma bani fiind schimbati in moneda tarii la cursul zilei
Vä multumesc din suflet pentru raspuns. Nu stiu ce solutie sä gasesc pt a putea Rezolva problema. Mama mi-a facut donatia de doi ani, dar eu o intretin de mult timp. Ia doreste acum sa vanda. Am acte doveditoare. Ce ma puteti sfatui ? Va multumesc anticipat
Buna dimineata. Pot vinde donatia cu intretinere si uzufruct si ceda toti bani luati mamei donator ? Din Motive de sanatate nu mai poate locui singura .Ia vrea sa se mute la sora mea unde vrea sa isi faca o camera cu dependinte si sora sa o ingrijeasca in continuare . Fara ca eu sa am Probleme la succesiune cu celelalte 3 surori eu nu o pot ajuta personal deoarece sunt Plecata din tara. Este singura sora care vrea sa vada de ia celelealte asteapta mostenirea sau drepturile lor fara a se obosi eu nu sunt favorita cum scrie in lege sunt numai sursa ei de supravietuire.