avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cine plătește comisionul bancar la tranzacția ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cine plătește comisionul bancar la tranzacția imobiliara

In cazul vanzarii unui imobil unde plata se face prin banca de la ING ROANIA către SCOTISH BANK CANADA, cine plătește comisionul de transfer?
Cel mai recent răspuns: Noch , utilizator 01:37, 21 Mai 2018
Banca din Romania comisionul fiind din contul clientului de unde pleacabani in functie de destinatia tranzatie si suma bani fiind schimbati in moneda tarii la cursul zilei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E-bank transfer Srb Srb Buna ziua, Am efectuat un transfer e-bank, cu plata pentru niste produse din italia Am facut acest trasnfer din cauza ca prin site\'ul lor oficial nu se ... (vezi toată discuția)
Facturare pe srl pentru servicii prestate ca freelancer pe elance / odesk ecaterinamihailovici ecaterinamihailovici ”Am inceput activitatea ca freelancer pe site-urile de genul Elance / oDesk si altele similare. Activitatea a fost inceputa acum un an si am inceput usor, ... (vezi toată discuția)
Notificare catre banca brd georgetoma82 georgetoma82 CĂTRE: Banca BRD Groupe Societe Generale Subsemnatul Toma George CNP ... (vezi toată discuția)