avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Activitate Iohanys

Activitate Iohanys

Am plecat în Italia , si la două săptămâni am primit actele.
Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” a scris:

Care este motivul pentru care nu ati depus intampinarea in cele 25 de zile ??

Puteti solicita repunerea in termenul de depunere a intampinarii, NUMAI daca aveti motive intemeiate.

Am avut termen 25 de zile să depun întâmpinarea, la proces de succesiune.Eu nu sunt în țară au trecut două luni,ce pot face acuma.

Discuție Contrabandă
Dacă este oprită o mașină de contrabandă ,plina cu ....... si in Masina este,soferul,concubina,si mama acesteia de ce este cercetat numai șoferul.
Discuție Proces
Dacă nu sunt de acord cu succesiunea,chiar și în instanță,se poate duce la bun sfârșit? obligatoriu.
Răspuns la discuția Succesiunea
Buna ziua,daca am renovat cmera unde stau ,am pus rigips,termopane,usa,am prefăcut soba,m tras apa,scurgere 60 de metri ,am pus garduri de plasa ,stîlpi de fer,porti si multe altele.daca frații sau unit la succesiune,eu tot trebuie să părăsesc casa.

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
Daca s-a cerut iesirea in instanta dezbaterea succesiunii si iesirea din indiviziune va sfatuiesc sa va angajati un avocat care sa va obtina dreptul la o sulta corespunzatoare.
Mama mosteneste 5/8 si fiecare frate cate 3/32 din masa succesorala.
Avand in vedere coeficientul mic si faptul ca ei s-au unit nu aveti sansa decat sa va primiti sulta.

Răspuns la discuția Succesiunea
Dar dacă eu am stat peste douăzeci de ani și am îmbunătățit casa am făcut camera unde am stat,si altele.

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
Daca s-a cerut iesirea in instanta dezbaterea succesiunii si iesirea din indiviziune va sfatuiesc sa va angajati un avocat care sa va obtina dreptul la o sulta corespunzatoare.
Mama mosteneste 5/8 si fiecare frate cate 3/32 din masa succesorala.
Avand in vedere coeficientul mic si faptul ca ei s-au unit nu aveti sansa decat sa va primiti sulta.

Discuție Succesiunea
Mă ajută cineva
Discuție Succesiunea
Sîntem patru frați ,eu sunt cel mai mic,si am rămas cu părinți.Tata a murit ,aum frații si mama vor să mă scoată din casa, eu am refuzat să semnez succesiunea.Acum m-au dat în instanță,ce drepturi am,si dacă mă poate obliga instanța să semnez succesiunea.

Răspuns la discuția Proces
Proces de vătămare,lovire ,victima si cu o fica a vrut să mă lovească cu un obiect ,eu m-am apărat si obiectul ia venit în cap , spargindui capul.
Discuție Proces
După cîstigarea unui proces în instanță ,de ce mai anchetează si politia?așa se procedează s-au politia face cum vrea.