avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiunea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiunea

Sîntem patru frați ,eu sunt cel mai mic,si am rămas cu părinți.Tata a murit ,aum frații si mama vor să mă scoată din casa, eu am refuzat să semnez succesiunea.Acum m-au dat în instanță,ce drepturi am,si dacă mă poate obliga instanța să semnez succesiunea.

Cel mai recent răspuns: Iohanys , utilizator 10:50, 30 Mai 2018
Buna ziua,
Daca s-a cerut iesirea in instanta dezbaterea succesiunii si iesirea din indiviziune va sfatuiesc sa va angajati un avocat care sa va obtina dreptul la o sulta corespunzatoare.
Mama mosteneste 5/8 si fiecare frate cate 3/32 din masa succesorala.
Avand in vedere coeficientul mic si faptul ca ei s-au unit nu aveti sansa decat sa va primiti sulta.
Dar dacă eu am stat peste douăzeci de ani și am îmbunătățit casa am făcut camera unde am stat,si altele.

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
Daca s-a cerut iesirea in instanta dezbaterea succesiunii si iesirea din indiviziune va sfatuiesc sa va angajati un avocat care sa va obtina dreptul la o sulta corespunzatoare.
Avand in vedere coeficientul mic si faptul ca ei s-au unit nu aveti sansa decat sa va primiti sulta.

Buna ziua,daca am renovat cmera unde stau ,am pus rigips,termopane,usa,am prefăcut soba,m tras apa,scurgere 60 de metri ,am pus garduri de plasa ,stîlpi de fer,porti si multe altele.daca frații sau unit la succesiune,eu tot trebuie să părăsesc casa.

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune Rubyy Rubyy Inparteala intre frati. Eu stau cu parintii de mic .23 ani casatorit si am contribuit la ajutarea lor si amenajarea gospodariei.fratii fiind plecati ... (vezi toată discuția)
Legalitate certificat de mostenitor Lilic68 Lilic68 Mama mea a avut un frate care a murit in anul 2005. Precizez ca parintii lor sunt decedati din anul 1996 iar fratele mamei nu avut copii. Dupa decesul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, doresc o parere juridica, daca se poate, cu privire ... alinacosmina alinacosmina Buna ziua, Doresc o parere juridica, daca se poate, cu privire la o mostenire. Este vorba de o casa cu suprafata de 14 ari, mostenirea este de la bunici ... (vezi toată discuția)