avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proces
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Proces

După cîstigarea unui proces în instanță ,de ce mai anchetează si politia?așa se procedează s-au politia face cum vrea.
Cel mai recent răspuns: Iohanys , utilizator 15:17, 23 Mai 2018
Fara sa precizati despre ce proces a fost vorba,obiect,nu aveticum sa primiti un raspuns.
Proces de vătămare,lovire ,victima si cu o fica a vrut să mă lovească cu un obiect ,eu m-am apărat si obiectul ia venit în cap , spargindui capul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sper ca ma puteți ajută!! Alexandru Necsuleu Alexandru Necsuleu Am avut si eu un incident acum doua zile, pe data de 15 Iulie, dimineața in jurul orei 3, am fost la majoratul unei bune prietene, acolo am întâlnit o tipa ... (vezi toată discuția)
Tentativa la omor - atac cu toporul, pedeapsa Cezar9 Cezar9 Lovitura cu un topor constitue \\"tentativa de omor\\" daca victima nu este atinsa, ea se trage si reuseste sa fuga?! Cam ce pedeapsa s-ar da? ese vorba de ... (vezi toată discuția)
Lovitura in cap andreicristi andreicristi Un prieten a fost in club s-a imbatat si a lovit pe cineva cu o sticla in cap pe care nu-l cunoaste si nici respectivul pe el, nu stiu de ce a facut asta s-au ... (vezi toată discuția)