avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1538 soluții astăzi
Forum Activitate MihaVas

Activitate MihaVas

Mulțumesc frumos de raspuns!

gi-jane2 a scris:

Mai pe scurt, bunica avea 2 băieți, sotul si sora lui mostenesc impreuna cota cuvenita tatalui lor - o jumătate din averea bunicii si unchiul va mosteni cealalta jumatate.
Varul nu mosteneste nimic ca tatal lui e in viata.
Daca sotul nu vrea nimic, de declara strain de mostenire.

Buna ziua. Bunica paterna a sotului a decedat anul trecut in aprilie, in urma ei ramanand unchiul patern si nepotii (sotul , sora lui si un verisor - baiatul unchiului patern). Tatal sotului este decedat, dar sotia acestuia traieste (mama sotului). Am urmatoarele intrebari:
- Cine trebuie sa participe la dezbaterea succesiunii?
- Daca sotul vrea sa renunte la drepturile lui, ce acte trebuie sa faca?
Răspuns la discuția Procura Vanzare Imobil
Aha, am inteles. Multumesc pentru raspuns.
Răspuns la discuția Procura Vanzare Imobil
Cred ca m-am exprimat gresit, este vorba de contractul anterior cand s-a cumparat imobilul care acum este pus la vanzare. Multumesc pentru raspuns.
Am facut o procura prin care imputernicesc vanzare unui imobil. Cand am facut procura la un consulat din strainatate, pentru ca locuiesc in afara tarii, mi s-a cerut dovada cum am obtinut imobilul pe care acum vreau sa il vand. Am prezentat copie dupa antecontractul de vanzare - cumparare, asa cum am fost informata de consulat (trebuie sa mentionez ca nu mi s-a cerut copie dupa incheierea de intabulare). Toate bune si frumoase pana cand aflu ca si sotul trebuie sa faca aceasi procura. Problema este ca el apare pe antecontractul de vanzare-cumparare doar ca sot al meu, dar nu ca propietar, dar apare pe incheierea de intabulare. De ce sotul sa faca procura avand in vedere ca el nu apare ca si co-propietar pe antecontractul de vanzare-cumparare?