avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Activitate

Activitate

Va mulțumesc din suflet .. !
Buna seara așa dori sa știu dacă este suficient sa fac transfer bancar părți vătămate ... sau mai sunt și alte proceduri de făcut ... Menționez ca avocatul nostru ‘l mi- a trimis nr de cont al persoanei vătămate pentru ai face transfer ! Va mulțumesc
Am Vb cu unul din proprietari care sunt in contract și a menționat ca nu sa făcut prin asociație ... Mia promis ca o sa îmi dea doar sa citesc contractul dar nu îmi da nici o fotocopi ... Eu vreau sa știu la ce organ abilitat ma pot duce pentru a face lumina in situația asta ... suntem 19 proprietari dar doar 3 au dreptul la contract și la chiria care intra lunar de la vodafon ..
Acoperișul a fost făcut de vodafon după încheierea contractul .. propritaul care este in cauza și nu vrea da dea detali zice ca sunt 3 proprietari in contract și nu sa dorit face prin asociație deoarece nu vor sa plătească anumit impozit la asociație sau taxe .. nu ma pricep .. eu așa putea sa ma duc la un avocat sa se ocupe de situație ??
Asociația și președintele a cerut proprietarul care are încheiat contractul și nu dorește sa dea nici o copie de la contract . Contractul cu vodafinul nu este făcut prin asociație și asociația nu poate face nimic ... noi ca proprietari ce putem face a afla detali in legătura cu contractul .. .. Menționez ca nici la proprietari nu vrea sa ne dea nici un detaliu .. nici despre contract nici despre bani .. mulțumesc
Sunt proprietar ..
Buna seara ... sunt locatara uni bloc . Exista o situație și nu știu cum pot face lumina .. Este făcut contract cu vodafonul pentru a accepta antenele lor pe bloc ... se ia o chirie lunar ... ce nu știm noi și nici asociația nu știe nimic , nu a vrut sa i se dea o fotocopiate de la contractul încheiat cu vodafonul .!.. Am vrea sa avem și noi fotocopie de contract .. intrări ieșiri ... din cont ... nu știm nimic ... nu vor sa ne dea nimic ... ce am putea face in căzut asta ? Va mulțumesc
Răspuns la discuția Succesiune
Am înțeles .Va mulțumesc
Răspuns la discuția Succesiune
Nu ii cunoască personal o cunoștiință din România ( cetățean turc) ma pus in contact telefonic după care am acceptat sa le trimit procura pentru a ma reprezenta la succesiunea din Turcia . Acum vine problema banilor ( onorariul ) Avocatul mi-a trimis un mail cu nr de cont . Eu nu știu ce sa fac mai bine sa ma duc personal in Turcia sa ii cunosc și sa închid un contract de asistenta juridică sau sa fac transferul de bani in contul care mi-a fost trimis ?!va mulțumesc

Nicoleta Cristina Romașcanu a scris:

Cum adică? Aveți avocați și nici măcar nu știți cine sunt aceștia?

Discuție Succesiune
Poate sa ma ajute cineva , dacă eu am o succesiune de dezbătut in Turcia .. avocați din Turcia trebuie sa ii plătesc. , .Cum este mai bine , sa fac sa fac transferul din contul meu in contul lor sau sa ma duc personal sa ii și cunosc și după sa le plătesc onorariile ??!