avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Poate sa ma ajute cineva , dacă eu am o succesiune de dezbătut in Turcia .. avocați din Turcia trebuie sa ii plătesc. , .Cum este mai bine , sa fac sa fac transferul din contul meu in contul lor sau sa ma duc personal sa ii și cunosc și după sa le plătesc onorariile ??!
Cel mai recent răspuns: , 06:43, 12 August 2019
Cum adică? Aveți avocați și nici măcar nu știți cine sunt aceștia?
Ultima modificare: Vineri, 9 August 2019
romascanu, moderator
Nu ii cunoască personal o cunoștiință din România ( cetățean turc) ma pus in contact telefonic după care am acceptat sa le trimit procura pentru a ma reprezenta la succesiunea din Turcia . Acum vine problema banilor ( onorariul ) Avocatul mi-a trimis un mail cu nr de cont . Eu nu știu ce sa fac mai bine sa ma duc personal in Turcia sa ii cunosc și sa închid un contract de asistenta juridică sau sa fac transferul de bani in contul care mi-a fost trimis ?!va mulțumesc

Nicoleta Cristina Romașcanu a scris:

Cum adică? Aveți avocați și nici măcar nu știți cine sunt aceștia?


1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
MERGETI SI VEDETI DACA SUNT AVOCATI!!!
Am înțeles .Va mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Românca căsătorită in turcia ( sunt și cetățean turc) Soțul meu a murit in 2003 eu doresc sa fac o procura in care avocatul ma reprezintă la succesiune . Ce nu înțeleg eu este : Avocatul din Turcia și o ... (vezi toată discuția)
Avocatul m-a inselat cu onorariul...? mihneaandrei mihneaandrei In urma unui necaz, printr-o cunostinta, am fost nevoit sa apelez la serviciile unui avocat, relativ cunoscut. La 2-3 zile dupa prima discutie avuta telefonic, ... (vezi toată discuția)
Proces de succesiune siminagabriela siminagabriela Am angajat un avocat sa ma reprezinte intr-un proces de succesiune (cu procura prin ambasada). Eu locuiesc in Franta. In 10 luni nu a facut nimic si mai nou de ... (vezi toată discuția)