avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proces de succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proces de succesiune

Am angajat un avocat sa ma reprezinte intr-un proces de succesiune (cu procura prin ambasada). Eu locuiesc in Franta. In 10 luni nu a facut nimic si mai nou de 3 luni nu pot sa mai dau de el (nu imi raspunde la mail-uri sau telefon). As vrea sa anulez procura, dar nu stiu cum sa-l anunt acest lucru daca nu e de gasit. I-am trimis o scrisoare recomandata, dar nu a ridicat-o de la posta. As vrea sa recuperez si cei 300 euro pe care i-am dat avans.
Ce ma sfatuiti sa fac?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 15:30, 12 Iunie 2015
asa cum a fost facuta procura poate fi si anulata, daca a fost sau nu deschis proces se poate verifica online pe portalul judecatoriei, iar in ceia ce priveste recuperarea sumei trebuie facuta dovada neefectuarii serviciului pt care a primit banii.
Verificati si in lista avocatilor autorizati sa vedeti si alte date de contact si daca mai este ca si avocat.
Ati verificat pe portalul instantelor, s-a inregistrat vreo cauza pe numele dvs?Actionati urgent ca exista riscul sa ajungeti la prescriptie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament victor32 victor32 buna, am un cumparator pe apartament care mi-a dat in mana un avans si restul cand isi vinde apartamentul, neam inteles la notar ca daca nu plateste restul ... (vezi toată discuția)
Abonament online abuziv pe site de matrimoniale Mihaisbd Mihaisbd Buna ziua! Am o mica problema. Am facut un cont pe un site asemanator celor de matrimoniale si am ales cont premium in valoare de 10 euro. Am incercat sa sterg ... (vezi toată discuția)
Procura sau declaratie care i diferenta? sant in franta , vreau ... miocha miocha Procura sau declaratie care i diferenta? Sant in Franta , vreau sa dau imputernicire fratelui meu pt dezbatera mostenirii sau de a vinde o casa. As vrea un ... (vezi toată discuția)