avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Despăgubire persoana vătămată
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Despăgubire persoana vătămată

Buna seara așa dori sa știu dacă este suficient sa fac transfer bancar părți vătămate ... sau mai sunt și alte proceduri de făcut ... Menționez ca avocatul nostru ‘l mi- a trimis nr de cont al persoanei vătămate pentru ai face transfer ! Va mulțumesc
Bună seara,

Este suficient sa ii faceți transfer bancar. Eventual sa menționați ca in ordinul de plata sa fie trecut "îndeplinire obligație de plata conform hotărâre nr.... din data de......" De asemenea, păstrați dovada plății.
Ultima modificare: Marți, 26 Mai 2020
Popa Andra-Ingrid - Avocat colaborator , Avocat
Va mulțumesc din suflet .. !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura LuciaNeagu LuciaNeagu Bună ziua! De curând mi-am făcut un Pfa. Cu câteva zile în urmă am făcut o comandă pe net unde am solicitat ca factura să fie făcută pe pfa. La ... (vezi toată discuția)
Plata daune proces Stoianovici Stoianovici Buna ziua, am pierdut un proces cu un fost angajator. In urma sentintelor trebuie sa achit o suma de bani catre el si cheltuielile de judecata. Doresc sa ii ... (vezi toată discuția)
Transfer bancar dintr un cont spaniol pe adresa de domiciliu ... denisa25 denisa25 transfer bancar dintr un cont spaniol pe adresa de domiciliu a beneficiarului din Italia .se poate realiza aceasta operatiune bancara? (vezi toată discuția)