avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Activitate HidegT

Activitate HidegT

Bună ziua!
Știe cineva unde este specificat de cine apartine teava de la coloana verticala a unui bloc până la robinetul de siguranță? Cine trebuie sa plătească reparația, asociația dau proprietarul apartamentului? Mulțumesc!
Și pe factura o să apară totalul, sau separat fiecare material și separat manopera? Mulțumesc!


george-neagu a scris:

Nu e nevoie de alt cod caen. Veți trece manopera și la materiale le puneți în deviz detaliat la prețul de achiziție (fără adaos).
Deci clientului ii dați deviz cu materiale și manopera și factura cu chitanta.

Va salut! Doresc să înființez un pfa cu cod caen 4322 - Lucrari de instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat. Oare ar trebui să mai trec și alt cod pentru a putea cumpăra eu materialele necesare lucrării (de ex tevi, fitinguri), pentru ca apoi să facturez clientului totalul(manopera +materiale)?
Buna ziua!
Am mostenit o locuinta, fiind unicul mostenitor. Am gasit cumparator, ne-am inteles la pret si am facut un antecontract de vanzare cumparare scris de mana. Mi-a achitat toata suma (exceptand 500 ron care nu ma mai intereseaza), in rate, pentru care i-am dat "chitante" de mana. Acum cumparatorul ma tot amana cu mersul la notar pe motiv ca nu mai are bani(si il cred). Eu as dori sa achizionez o locuinta cu programul "prima casa". Aveti idee cum as putea face sa nu mai figureze locuinta respectiva pe mine? Sa il dau in judecata?Asta dureaza mult. Sa ma duc cu contractul la impozite locale si utilitati? Ar fi de ajuns?
Multumesc anticipat.