Buna seara! Sunt in concediu de risc din decembrie 2018, în februarie 2019, firma la care am lucrat a dat faliment, si toti muncitorii au fost mutați pe noua firma, eu nu am putut fi mutată ca pierdeam concediul de risc, si am stat până luna asta pe firma aceea, eu avand concediul până la sf lunii.. problema e ca au primit un act prin care imi zice ca imi încetează contractul de muncă, nemaiputând să mă plateasca. Cum pot sa fac sa ma transfere pe noua firma? Încă o problema , concediul de risc este timp de 120 de zile, pe care eu le.am facut pana pe 15 aprilie, dar dr de familie mi a dat concediul toata luna, zicând că imi poate acorda până în sapt 30-31 de sarcina. Acum la cei de la sănătate, s a dovedit ca nu are voie sa imi dea mai mult decat cele 120 de zile , si din nou nimeni nu știe sa imi zică, ce trebuie sa fac ca sa pot continua pe noua firma, fara sa ma afecteze pe viitor.
Si banii ii încasează biroul de credite si tot cu ei semnam si contractul. Problema e ca m.am interesat si in alta parte si au rămas uimiți când le.am spus că au zis ca se rezolva si ca au zis suma exactă innainte sa afle detaliile de la banca, adică perioada când nu s.a mai plătit si cat timp.
Banii cică sunt ca sa poata deschide dosarul ptr scoaterea din biroul de credite cei 600 ron si cei 1200 ron sunt ptr avocat si alte cheltuieli, asa mi.a spus dna aia. Mi se pare ciudat ca s.a " grăbit " puțin ptr a începe demersul, a preferat să vbim prin msj decât să stea sa imi dea detalii la telefon.
Buna ziua! Am avut un credit, pe care am ajuns sa il închid la executor în 2015, am vrut sa fac o rata dar imi apare inca o suma uriasa ca fiiind" neplatita". Azi am sunat la biroul de credit si o doamnă drăguță mi a zis ca ma poate ajuta (scoate din biroul de credite) contra cost..ptr inceput suma de 600 ron ca sa poata da drumul la dosar si dupa suma de 1200 ron ( cheltuieli avocat, etc) . Intrebarea mea este: cât de sigur este acest " birou de credite " si daca este normal sa plătesc sumele cerute? Sa nu ma trezesc ca plătesc si dupa sa fiu tot cu " bulină " pusă. Multumesc.