Buna ziua! Am avut un credit, pe care am ajuns sa il închid la executor în 2015, am vrut sa fac o rata dar imi apare inca o suma uriasa ca fiiind" neplatita". Azi am sunat la biroul de credit si o doamnă drăguță mi a zis ca ma poate ajuta (scoate din biroul de credite) contra cost..ptr inceput suma de 600 ron ca sa poata da drumul la dosar si dupa suma de 1200 ron ( cheltuieli avocat, etc) . Intrebarea mea este: cât de sigur este acest " birou de credite " si daca este normal sa plătesc sumele cerute? Sa nu ma trezesc ca plătesc si dupa sa fiu tot cu " bulină " pusă. Multumesc.
Si nu a detaliat ce reprezinta aceasta taxa perceputa in vederea scoaterii din BC? Cu cine se semneaza contractul? Cine incaseaza sumele? Solicitati aceste detalii.
Banii cică sunt ca sa poata deschide dosarul ptr scoaterea din biroul de credite cei 600 ron si cei 1200 ron sunt ptr avocat si alte cheltuieli, asa mi.a spus dna aia. Mi se pare ciudat ca s.a " grăbit " puțin ptr a începe demersul, a preferat să vbim prin msj decât să stea sa imi dea detalii la telefon.
Si banii ii încasează biroul de credite si tot cu ei semnam si contractul. Problema e ca m.am interesat si in alta parte si au rămas uimiți când le.am spus că au zis ca se rezolva si ca au zis suma exactă innainte sa afle detaliile de la banca, adică perioada când nu s.a mai plătit si cat timp.
Urgent va rog
Victoria29
Buna ziua,s.a facut o plangere penala impotriva mea in urma cu aprox. o luna si jumatate,am angajat un avocat intre timp pt. aparare,astazi am fost sunata de ... (vezi toată discuția)
Tbi credit
ionuthau
buna ziua am ales o rata anul trecut la altex prin tbi credit in decembrie am primit niste bonusuri si am decis sa achit rata respectiva in total am sunat la ... (vezi toată discuția)