avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... tbi credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

tbi credit

buna ziua am ales o rata anul trecut la altex prin tbi credit in decembrie am primit niste bonusuri si am decis sa achit rata respectiva in total am sunat la tbi pentru recalculare am platit respectiva suma acum incepe calvarul din ianuarie si pana acum primesc plicuri ca am intarzieri la rata penalitati etc am sunat de 30 de ori pana acum si au spus ca nu sa inregistrat plata care a fost in data de 14 dec 2017 si azi suntem 3 feb 2018 mai rau este ca am fost dat si la birou de credit din cauza lor am facut plangere anpc astept raspunsul lor dar au zis ca eii nu ma pot ajuta cu birou de credit sau alte pretentii care le am ce ma indrumati sa fac mai departe astept raspunsuri va multumesc
Ultima modificare: Luni, 5 Februarie 2018
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: ionuthau , utilizator 17:12, 16 Februarie 2018
Ati dovedit cu chitanta ca ati platit ?
sa le faceti mail atasand dovada platii si sa le cereti sa va scoata din biroul de credit, amenintati-i cu judecata, uneori funtioneaza.
Am trimis mail cu plata tot au spus ca nu sa inregistrat plata din 14 dec2017 si pana azi 4 feb 2018 am spus cu judecata si au raspuns ok ne vedem la tribunal se pare normal?
buna ziua va rog frumos o indrumare ca sa o scot la capat cu tbi am sunat am facut dovada platii am primit raspuns ca se rezolva dar au trecut zile saptamani luni si nimic am trimis scrisori catre ei cu confirmare de primire dar nu am primit raspuns ieri am fost sa facem o interogare pentru un credit hop surpriza risc major aparea la birou de credit din cauza lor pentru suma de 90 ron va rog mult un raspuns as dori vreau sa ai dau in judecata
Trebuie sa va duceti la un avocat cu actele sa vada unde e problema, nu va aruncati cu judecata daca nu stiti ca aveti sigur dreptate .
asteptati si raspunsul celor de la anpc.
daca sunteti cu doar 90 de lei in BC, inseamna ca plata au inregistrat-o si cei 90 d elei reprezinta o penalitate pt timpul scurs intre instiintare si plata. cand ati primit instiintarea, scrie acolo ca la data de figurati cu x de plata, intre data aia si data platii, s-au mai scurs zile bune.. si alea nu cred ca sunt acoperite.
salutare gi -jane azi am primit raspuns in scris de la tbi in care specifica ca s-au inchis respectivele credite si ca au trimis notificare catre biroul de credit acum va intreb eu nu am putut face nimic timp de 3 luni tot am mers la banci sa fac un credit ipotecar si bineinteles nu am putut din cauza lor as avea castig de cauza in instanta sa le cer daune ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plati neinregistrate la credit pt bunuri AndreeaIB AndreeaIB Buna ziua Am nevoie de ajutorul dvs in privinta unei probleme pe care o am cu TBI Credit. Am luat un calculator prin ei in 2005, pe 5 ani, platind ... (vezi toată discuția)
Probleme rate restante la societate financiara nonbancara marian72 marian72 Buna Ziua! Ma numesc Stoian Petronela si ma confrunt cu o destul de stressanta problema,si anume: Am facut in 12/10/2006 un contract de credit de consum la ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutor da30na da30na in anul 2006 am luat un credit de la tbi , credit pe care nu am mai reusit sa-l platesc la timp si dupa 90 de zile am fost executat printr-un executor ... (vezi toată discuția)