in anul 2006 am luat un credit de la tbi , credit pe care nu am mai reusit sa-l platesc la timp si dupa 90 de zile am fost executat printr-un executor judecatoresc , am achitat in totalitate imprumutul pe loc , dar acum am cerut o informare de la biroul de credit si am observat ca cei de la tbi m-au lasat in continuare inscris acolo, deci eu luna aceasta in biroul de credit apar in continuare dator .
intrebarea mea catre dvs : cum as putea sa-i d-au in judecata pe cei de la tbi pentru ca desi le-am achitat suma ei m-au lasat in continuare in baza de date ca dator . daca ar fii facut ultima modificare in 2006 in anul 2010 as fi disparut din baza de date a Biroului de Credit dar asa mai am de asteptat de acum inca 4 ani , ce sanse de reusita are un astfel de proces in care sa le cer daune , ca din cauza lor eu nu pot sa i-au un credit
eu m-as adresa direct catre biroul de credit, facand dovezile necesare.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Biroul de credite
fandreptate
am s-a va explc in cateva randuri situatia mea , am luat un imprumut de tbi ifn , imprumut pe care din diferite motive nu am putut sa-l restitui la timp , am ... (vezi toată discuția)