avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... va rog ajutor
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

va rog ajutor

in anul 2006 am luat un credit de la tbi , credit pe care nu am mai reusit sa-l platesc la timp si dupa 90 de zile am fost executat printr-un executor judecatoresc , am achitat in totalitate imprumutul pe loc , dar acum am cerut o informare de la biroul de credit si am observat ca cei de la tbi m-au lasat in continuare inscris acolo, deci eu luna aceasta in biroul de credit apar in continuare dator .
intrebarea mea catre dvs : cum as putea sa-i d-au in judecata pe cei de la tbi pentru ca desi le-am achitat suma ei m-au lasat in continuare in baza de date ca dator . daca ar fii facut ultima modificare in 2006 in anul 2010 as fi disparut din baza de date a Biroului de Credit dar asa mai am de asteptat de acum inca 4 ani , ce sanse de reusita are un astfel de proces in care sa le cer daune , ca din cauza lor eu nu pot sa i-au un credit
Cel mai recent răspuns: Avocat Julea Stefan , Avocat 14:13, 22 Octombrie 2009
existe sanse dar destul de mici, ca sa obtineti daune in astfel de problema cum spuneti ca aveti.
eu m-as adresa direct catre biroul de credit, facand dovezile necesare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Biroul de credite fandreptate fandreptate am s-a va explc in cateva randuri situatia mea , am luat un imprumut de tbi ifn , imprumut pe care din diferite motive nu am putut sa-l restitui la timp , am ... (vezi toată discuția)
Daune interese ? ContSters140111 ContSters140111 am avut un credit la o banca , deoarece am avut o intarziere de de 49 de zile am fost inscrisa in biroul de credit la 50 de zile de la data scadenta a acelei ... (vezi toată discuția)
Cum pot cere daune morale de la banca georgeilie georgeilie Buna ziua. Problema pe care o am este in legatura cu banca XXXX si anume: Am un card de debit in euro si nu l-am mai folosit de un an de ... (vezi toată discuția)