avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Activitate MONICA ROXANA Voinea

Activitate MONICA ROXANA Voinea

Da am 16 luni pana acum.9 la ultimul loc de munca si 7 la actualul. Unde mai lucrez in continuare
Data nasterii ar fi pe la sfârșitul luni lui septembrie. Angajatorul nu stie inca de sarcina mea.eu in momentul in care anunt ca sunt însărcinată angajatorul nu imi mai da voie sa lucrez nici o zi.asa e la firma la care lucrez

Eu in ultimul an am lucrat 9 luni la o firmă si acum de 7 luni lucrez la alta firma unde lucrez si acum.de acea intreb cum pot sa procedez ca eu din spusele dvs am inteles ca imi trebuie 24 luni
Nu am inteles răspunsul dvs.eu ar trenuie sa nasc cam pe la sfârșitul luni lui septembrie. Si daca trebuie 24 luni, dupa calculul meu ar trebui să mai lucrez 8 luni ? Ca am avut 9 luni lucrate la ultimul loc de munca si 7 la actualul
Bineinteles la actualul loc de munca lucrez si acum doar ca nu stiu cate luni imi mai trebuie sa pot intra in concediu medical sau postnatal

Ionut.ion a scris:

Nu inteleg de ce puneti aceeasi intrebare si a doua oara daca deja ati primit raspunsul?!?

Se iau in considerare si acele 9 luni daca sunt cuprinse in cele 24 de luni anterioare nasterii.
Care este data posibilă a nașterii?

Daca acum.sunt însărcinată in 2 săptămâni si doresc sa raman in concediu medical peste o luna se poate? Sau este prea repede ? Ma refer la diferenta intre termen ca acum am 2 saptamani si daca raman de acum in concediu este prea repede
Buna ziua am si eu o intrebare
Sunt însărcinată am 2 saptamani de sarcina
Si vreau sa stiu daca beneficiez de indemnizație pt creșterea copilului
Am lucrat 9luni la o firmă si acum lucrez la alta firma la această firma lucrez de 7 luni.intre ultimul loc de munca si actualul am avut o lună întrerupere
Ma afectează acea luna? Sau trebuie sa am lucrate 12 luni la actualul loc de munca? Si de exemplu daca raman in concediu medical se ia in calcul?astept raspunsul dvs
Va multumesc
Am o lună de sarcina.de asta întrebam dacă de ia in calcul si acele 9 luni lucrate la ultimul loc de munca. La actualul am 6 luni.intre aceste 2 locuri de muncă am avut o lună întrerupere
Am inteles. Deci nu trebuie să am 12 luni lucrate la actualul loc de munca. Se ia in calcul si acele 9 luni lucrate la ultimul loc de munca chiar daca am avut o lună întrerupere
Am lucrat 9 luni la o firmă, acum lucrez la alta firma de 6 luni.intre aceste 2 locuri de muncă am avut o lună întrerupere,
Dacă am avut 1 luna întrerupere între ultimul. Loc de munca si actualul ,pot beneficia de indemnizație pt creșterea copilului ?Sau trebuie sa am 12 luni fara întrerupere la ultimul loc de munca?
Am inteles.eu am auzit gresit.auzisem .ca iti trebuie 12 luni lucrate la o firma fara intrerupere si fara concediu medical sau de risc maternal .ca acele zile sau luni nu se ia in calcul
Deci atunci pot ramane in concediu medical .ca mi se ia in Calcul si acele luni? Ma refer;differenta acele 4 luni care le voi sta in concediu de risc maternal pe timpul sarcinii am 8 luni lucrate iar acele 4 luni care imi mai trebuie pana la 12 luni mi se iau in Calcul?