Buna ziua am o nelamurire.lucrez de 8 luni la o firma si acum am Ramas insarcinata.spuneti-mi va rog daca Raman de la o luna de sarcina in concediu de risc maternal este considerate si aceste 4luni? Din cate stiu trebuie sa ai 12 luni lucrate.dar nu stiu daca se ia in calcul si lunile de concediu mefical
In calcul celor 12 luni eligibile pentru CCC se iau in considerare si perioadele in care persoana indreptatita a beneficiat de concedii și de indemnizații de asigurări sociale de sănătate prevăzute de Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 158/2005 privind concediile și indemnizațiile de asigurări sociale de sănătate, aprobată cu modificări și completări prin Legea nr. 399/2006, cu modificările și completările ulterioare.
Deci atunci pot ramane in concediu medical .ca mi se ia in Calcul si acele luni? Ma refer;differenta acele 4 luni care le voi sta in concediu de risc maternal pe timpul sarcinii am 8 luni lucrate iar acele 4 luni care imi mai trebuie pana la 12 luni mi se iau in Calcul?
Am inteles.eu am auzit gresit.auzisem .ca iti trebuie 12 luni lucrate la o firma fara intrerupere si fara concediu medical sau de risc maternal .ca acele zile sau luni nu se ia in calcul