avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Activitate NICOLE M

Activitate NICOLE M

Răspuns la discuția Ce urmeaza????
Multumesc!
Discuție Ce urmeaza????
Buna seara. Va scrie o mama disperata. Fiului meu de 26 de ani I a fost supendat permisul ca urmare a consumului de substante interzise. Dosarul a ajuns de la Udriste la Parchet sector 3. La ce sa ma astept acum?cum pot sa l ajut? Ii trebuie avocat? Poate a gresit, stiu dar este baiatul meu. Nu mi luati in nume de rau intrebarea. Multumesc
Multumesc. Problema este ca politistul care investigheaza cazul ne tot plimba. Acum o luna nea spus ca valoare care se vede la analize este pre mica (0,0002) si vor face o noua solicitare la Institutul Medico Legal. De atunci nu raspunde la tel si nu reusim sa dam, de el. Practic refuza sa dea informatii. Ce putem sa facem?
Unde depun cererea pe care ati mentionat o mai sus.

Multumesc,

Cu stima,
Mama tanarului cu permisul suspendat
Fiului mei i a fost suspendat permisul in octombrie 2017 pe motiv ca e posibil sa fi condus sub influenta consumului de droguri. De atunci se tot duce la Udriste dar cei de acolo nu spun nimic precis. Cum putem afla stadiul cercetarilor si cand isi poate recupera permisul de conducere. Fac precizarea ca a facut analize la Institutul Medico Legal dar nu stim rezultatul