avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum pot afla informatii despre stadiul unei cercetari ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum pot afla informatii despre stadiul unei cercetari la Udriste

Fiului mei i a fost suspendat permisul in octombrie 2017 pe motiv ca e posibil sa fi condus sub influenta consumului de droguri. De atunci se tot duce la Udriste dar cei de acolo nu spun nimic precis. Cum putem afla stadiul cercetarilor si cand isi poate recupera permisul de conducere. Fac precizarea ca a facut analize la Institutul Medico Legal dar nu stim rezultatul
Ultima modificare: Miercuri, 30 Mai 2018
NICOLE M, utilizator
Cel mai recent răspuns: NICOLE M , utilizator 14:55, 30 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cat dureaza cercetarile are dreptul de conducere suspendat.
Daca o sa fie trimis in judecata si condamnat, permisul se anuleaza.
Stadiul cercetarilor il aflati fie adresand o cerere in acest sens, fie mergeti si il intrebati pe politistul care cerceteaza.
Multumesc. Problema este ca politistul care investigheaza cazul ne tot plimba. Acum o luna nea spus ca valoare care se vede la analize este pre mica (0,0002) si vor face o noua solicitare la Institutul Medico Legal. De atunci nu raspunde la tel si nu reusim sa dam, de el. Practic refuza sa dea informatii. Ce putem sa facem?
Unde depun cererea pe care ati mentionat o mai sus.

Multumesc,

Cu stima,
Mama tanarului cu permisul suspendat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto cu vatamare de persoane pe trotuar Juld5 Juld5 Va salut, Ieri am fost implicat intr-un accident oarecum usor pe trotuar, in calitate de sofer. Am inceput sa dau usor cu spatele, dar nu m-am asigurat, si ... (vezi toată discuția)
Conducerea pe drumurile publice al unui autovehicul sub efectul substantelor psihoactive. mai precis pozitiv pe thc. Nicolae m ionut Nicolae m ionut Acum 3 luni la un control de rutina al pilitiei igpr a1 am fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul fiind zero(0). Dar nu aici e problema. Am fost ... (vezi toată discuția)
Doresc un sfat vizavi de urmatorul caz : tanar aflat in autoturism ... mmarcelcozma mmarcelcozma Doresc un sfat vizavi de urmatorul caz : Tanar aflat in autoturism stationat , este verificata masina pentru detinere de droguri . Sa gasit canabis pentru ... (vezi toată discuția)