avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ce urmeaza????
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ce urmeaza????

Buna seara. Va scrie o mama disperata. Fiului meu de 26 de ani I a fost supendat permisul ca urmare a consumului de substante interzise. Dosarul a ajuns de la Udriste la Parchet sector 3. La ce sa ma astept acum?cum pot sa l ajut? Ii trebuie avocat? Poate a gresit, stiu dar este baiatul meu. Nu mi luati in nume de rau intrebarea. Multumesc
Cel mai recent răspuns: NICOLE M , utilizator 08:41, 1 Aprilie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este firesc ca o mamă sa isi faca griji pt problemele ivite în viața fiului sau.Este indicat sa angajați un av specializat în penal pt asistență în fața organelor de cercetare penală.
Ultima modificare: Vineri, 29 Martie 2019
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va puteti astepta sa fie trimis in judecata si condamnat. Luati legatura cu un avocat specializat in astfel de cauze pentru consultanta si eventual pentru a-l asista/reprezenta in fata organelor judiciare.
Daca doriti celeritate solicitati organului de up sa platiti dvs contravalarea analizelor mostrelor biologice. In functie de rezultat, se poate solicita efectuarea unei expertize care sa stabilească dacă conducătorul vehiculului se afla sau nu sub influența unor substanțe psihoactive.
In ceea ce priveste consumul de substante psihoactive, trebuie sa stiti ca legiuitorul nu a stabilit o limita care sa determine incidenta unei infractiuni sau contraventii, ca atare ingerarea unor astfel de substante urmata de conducerea unui vehicul reprezinta infractiune.

Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce este de facut? cristina 1981 cristina 1981 Buna seara ,sotul meu a fost prins băut la volan cu alcol .0,48.si la dus la IML .pe 16 dec .Cum procedăm?ce trebuie sa facem mai departe? (vezi toată discuția)
Thc in sistem la volan Alex_al Alex_al Buna ziua, Acum o luna de zile am fost oprit in timp ce eram la volan si mi s-a facut testul pentru substante unde a iesit THC pozitiv. Am fost dus la inml ... (vezi toată discuția)
Am fost depistat conducând sub influența substanțelor psihoactive (thc). cum aș putea să ies cât mai bine și cât mai rapid din această situație? Seey2k Seey2k Bună ziua. Am fost oprit recent de un echipaj de politie, fumasem dintr-o țigară cu marijuana, am suflat în fiola, alcoolemia fiind 0, dar testandu-ma cu ... (vezi toată discuția)