avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1861 soluții astăzi
Forum Activitate nelu&flori

Activitate nelu&flori

multumesc pt raspuns.... mama mea a fost deja la un notar pt a afla ce acte ii trebuie , acel notar i-a cerut certificatul de casatorie , nicidecum cel de deces al tatalui meu ..... desi eu stiu ca acel certificat de casatorie ar trebui sa fie anulat daca, tatal meu e decedat ..... din spusele mamei , rezulta ca acel notar a spus ca ii poate face act unuia dintre fratii mei ,fara acordul celorlalti .
bună ziua,părinți mei sunt despărțiți in fapt dar nu si legal din 1986, tatal meu a decedat in 2009 ,in 2007 mama mea , a cumparat o garsoniera in coproprietate cu actualul concubin, acum vor sa treaca garsoniera pe numele unuia dintre fratii mei . intrebarea este .... daca ea era casatorita legal cu tatal meu la data achiziționării garsonierei ,poate face act unuia dintre copii fara acordul celorlalti.....?
Răspuns la discuția coproprietate
Multumesc
Discuție coproprietate
mama mea a decedat in 2016, in acelasi an am efectuat masa succesorala prin care am obtinut cota parte de 1/2 dint-o proprietate cealalta revenindu-i sotului supravietuitor care a ramas sa locuiasca pe intreaga proprietate , de ceva timp nu imi mai da acces pe proprietate , care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez sa ii pot restrictiona accesul pe partea mea din proprietate ?