multumesc pt raspuns.... mama mea a fost deja la un notar pt a afla ce acte ii trebuie , acel notar i-a cerut certificatul de casatorie , nicidecum cel de deces al tatalui meu ..... desi eu stiu ca acel certificat de casatorie ar trebui sa fie anulat daca, tatal meu e decedat ..... din spusele mamei , rezulta ca acel notar a spus ca ii poate face act unuia dintre fratii mei ,fara acordul celorlalti .
bună ziua,părinți mei sunt despărțiți in fapt dar nu si legal din 1986, tatal meu a decedat in 2009 ,in 2007 mama mea , a cumparat o garsoniera in coproprietate cu actualul concubin, acum vor sa treaca garsoniera pe numele unuia dintre fratii mei . intrebarea este .... daca ea era casatorita legal cu tatal meu la data achiziționării garsonierei ,poate face act unuia dintre copii fara acordul celorlalti.....?
mama mea a decedat in 2016, in acelasi an am efectuat masa succesorala prin care am obtinut cota parte de 1/2 dint-o proprietate cealalta revenindu-i sotului supravietuitor care a ramas sa locuiasca pe intreaga proprietate , de ceva timp nu imi mai da acces pe proprietate , care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez sa ii pot restrictiona accesul pe partea mea din proprietate ?