avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... coproprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

coproprietate

mama mea a decedat in 2016, in acelasi an am efectuat masa succesorala prin care am obtinut cota parte de 1/2 dint-o proprietate cealalta revenindu-i sotului supravietuitor care a ramas sa locuiasca pe intreaga proprietate , de ceva timp nu imi mai da acces pe proprietate , care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez sa ii pot restrictiona accesul pe partea mea din proprietate ?
Cel mai recent răspuns: nelu&flori , utilizator 14:55, 31 Mai 2018
Efectuarea partajului
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire in comunitate de bunuri Sineu Sineu Buna ziua. Situatia mea este urmatoarea : in timpul casatoriei am cumparat impreuna (regim matrimonial de comunitate de bunuri). Nu avem copii in aceasta ... (vezi toată discuția)
succesiune copil krv krv Parintii au divortat. Au doua proprietati in comun. Nu au facut paratjul. Unul din parinti a decedat. Cum pot intra eu in drepturile parintelui decedat ... (vezi toată discuția)
Anulare contract de vanzare-cumparare cu uzufruct viager vicky_gavrila vicky_gavrila Buna ziua, Am si eu urmatoarea situatie: S-a facut un contract de vanzare-cumparare cu o anumita suma intre parinti si fiu cu uzufruct viager, fiul ... (vezi toată discuția)