avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 329 soluții astăzi
Forum Activitate Dana danuta24

Activitate Dana danuta24

Răspuns la discuția Demisie
Si nu am depus inca nimic pt ca nu stiam sigur daca raman sau nu la noul loc de munca,pt ca una se promite la angajare si alta se face!asa ca daca de ex maine imi scriu demisia la noul loc de munca,trebuie sa mai anunt ceva la primarie?
Răspuns la discuția Demisie
Da!am in plan ca sapt aceasta sa merg sa anunt la primarie...dar nu stiu exact ce!daca renunt la indemnizatie si luni imi dau demisia de la noul loc de munca(40 ore pe sapt 2200 ron salariul),mai pot sa revin dupa la indemnizatia de crestere?la vechiul loc de munca,am incetat contractul din 01.06.2018
Discuție Demisie
Prezint urmatoarea situatie: am fost in ccc 1 an si 4 luni,dupa cAre am facut cerere de reluare activitate la vechiul loc de munca pt a mi putea da demisia de acolo...asta s a intamplat pe 01.06.2018!pe 11.06.2018 am semnat un nou contract de munca,la o alta firma!pana azi,24.06.2018 nu am facut nici cererea de intrerupere pt indemnizatie,nici cererea de stimulent!daca imi dau demisia de la noul loc de munca o sa primesc in continuare indemnizatie daca inca nu am facut cerere de intrerupere?sau cum se procedeaza!va multumesc
Răspuns la discuția Stimulent insertie
Multumesc!
am nevoie urgenta de ajutorul dumneavoastra!sunt in CCC(bebe 1 an si 4 luni)..saptamana trecuta am semnat demisia la vechiul loc de munca,iar peste o sapt semnez contract la noul loc de munca!daca fac aceasta pauza de 2-3 saptamani intre demisie si noua angajare,mai primesc acel stimulent pentru ca ma intorc mai devreme de 2 ani ai copilului la munca?multumesc mult