avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie

Prezint urmatoarea situatie: am fost in ccc 1 an si 4 luni,dupa cAre am facut cerere de reluare activitate la vechiul loc de munca pt a mi putea da demisia de acolo...asta s a intamplat pe 01.06.2018!pe 11.06.2018 am semnat un nou contract de munca,la o alta firma!pana azi,24.06.2018 nu am facut nici cererea de intrerupere pt indemnizatie,nici cererea de stimulent!daca imi dau demisia de la noul loc de munca o sa primesc in continuare indemnizatie daca inca nu am facut cerere de intrerupere?sau cum se procedeaza!va multumesc
Cel mai recent răspuns: Dana danuta24 , utilizator 10:42, 25 Iunie 2018
1. Beneficiarul drepturilor prevăzute de prezenta ordonanță de urgență este obligat să comunice în scris primăriei orice modificare intervenită în situația sa, de natură să determine încetarea sau suspendarea plății drepturilor, în termen de 15 zile lucrătoare de la apariția acesteia.

Prin urmare, trebuia sa anuntati Primaria în termen de 15 zile lucrătoare de la apariția acesteia de la data semnarii noului c.i.m.

2. De asemenea, ar trebui sa ne precizati daca doriti pastrarea si celuilalt loc de munca sau nu; in noul c.i.m. ce durata a timpului de munca aveti , salariul pentru a va putea sfatui mai bine cum sa procedati.
Da!am in plan ca sapt aceasta sa merg sa anunt la primarie...dar nu stiu exact ce!daca renunt la indemnizatie si luni imi dau demisia de la noul loc de munca(40 ore pe sapt 2200 ron salariul),mai pot sa revin dupa la indemnizatia de crestere?la vechiul loc de munca,am incetat contractul din 01.06.2018
Si nu am depus inca nimic pt ca nu stiam sigur daca raman sau nu la noul loc de munca,pt ca una se promite la angajare si alta se face!asa ca daca de ex maine imi scriu demisia la noul loc de munca,trebuie sa mai anunt ceva la primarie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt in concediul crestere copil din februarie 2019 si vreau ... V2000 V2000 Sunt in concediul crestere copil din febroarie 2019 si vreau sa il intrerup pt a ma angaja la alta firma , insa nu stiu exact ce anume sa fac.As dori daca ... (vezi toată discuția)
Demisie cic si reangajare madalina40 madalina40 Buna ziua, Sunt in prezent in CIC pana la un an (copilul are 8 luni acum). Mi-am gasit un alt loc de munca decat cel actual si doresc sa demisionez si sa ma ... (vezi toată discuția)
Buna! am cateva nelamuriri. as mai avea aproximativ 4 luni de ... Alexandra179 Alexandra179 Buna! Am cateva nelamuriri. As mai avea aproximativ 4 luni de stat in CCC si sa ma intorc la vechiul angajator. Contractul este suspendat de dinainte sa intru ... (vezi toată discuția)